Locale Altele
Duminica, 25 Septembrie 2022
Dum, 25 Sept 2022
Ioana Bran: ”Avem puterea de prevenție în propriile mâini”
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Joi, 23 Iulie 2020

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, își exprimă îngrijorarea și trage un nou semnal de alarmă în legătură cu evoluția pandemiei de Covid în România, îndemnând sătmărenii să păstreze județul la fel de protejat ca până acum.

Indiferent cât de multe controverse auzim în jurul nostru în ceea ce privește pandemia de Covid-19, nu trebuie să ignorăm raportările. Situația devine tot mai îngrijorătoare.

La începutul acestei crize a sănătății am îndemnat la respectarea măsurilor. Mă simt obligată să revin și fac un apel în acest sens la cei care mă cunosc sau care urmăresc această pagină: avem, fiecare, puterea de prevenție în propriile mâini!

Nu putem să asistăm la ceea ce se întâmplă în jurul nostru: deja avem cu toții cunoștințe, prieteni sau rude care au fost infectate. Numărul de astăzi, 1.112 cazuri noi, trebuie să fie un semnal de alarmă.

Nimeni nu își dorește revenirea la starea de urgență, la completarea de declarații și la localități închise. Depinde de fiecare dintre noi să nu se mai ajungă acolo!

La Satu Mare nu s-au mai înregistrat cazuri noi, din fericire! Sper să rămână așa!

Tags: pandemie  covid  ioana bran  
1306 vizite
Distribuie pe