Locale Altele
Marti, 27 Octombrie 2020
Marti, 27 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PRO România face apel la unitatea partidelor și a asociațiilor civice românești în lupta pentru Primăria Satu Mare și CJ Satu Mare
Pro Romania Satu Mare  - Luni, 27 Iulie 2020

Organizația Județeană PRO România Satu Mare, condusă de deputatul Octavian Petric, lansează un apel la unitate către partidele românești, către asociațiile civice și organizațiile neguvernamentale implicate în viața comunității pentru a susține candidați unici la Primăria Satu Mare și la președinția Consiliului Județean Satu Mare, alternative viabile la actuala conducere. 

Municipiul și Județul Satu Mare au stagnat în ultimii ani, fără șanse reale de a se dezvolta în următorii patru ani cu politicile pe care le-am văzut,  iar nevoia unei schimbări radicale este resimţită în cercuri largi ale opiniei publice.

Cu o lună înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile locale, partidele românești sunt mai nehotărâte ca niciodată în privința desemnării candidaților, iar singurul aspect care pare să conteze pentru fiecare partid și fiecare miză este cum negociază cu UDMR firimiturile guvernării locale. În loc să intre în luptă, liderii locali par a fi preocupați mai mult de poziţia de putere în cadrul propriului partid, de jocuri de culise și de victorii mărunte, personale, în detrimentul unei victorii muncite pentru sătmăreni și pentru dezvoltarea sigură a municipiului reședință și a județului.

Este limpede că încă patru ani cu aceiași conducere ar înseamna încă patru ani de stagnare.

Având în vedere configurația etnică a municipiului și a județului Satu Mare și conștienți fiind că o schimbare este posibilă doar printr-un acord de unitate al partidelor și forțelor civice românești, facem un apel la liderii politici să vină la masa negocierilor pentru  a promova și a susține candidații români unici.

Considerăm că este urgent şi necesar să renunțăm toți la orgoliile politice, să ne punem experiența și priceperea pentru un proiect comun de dezvoltare a municipiului și a județului Satu Mare.  

Tags: apel  unitate  pro romania  
649 vizite
Distribuie pe