Locale Altele
Sambata, 31 Octombrie 2020
Sam, 31 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma invită toate forțele politice de dreapta într-o Alianță pentru Satu Mare
Florin Răchitan  - Marti, 28 Iulie 2020

După modelul care funcționează de multă vreme cu succes la Baia Mare, iar mai nou chiar la nivelul județului Maramureș, după un apel similar lansat recent de deputatul Octavian Petric, candidatul desemnat de PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, face o invitație forțelor politice de pe partea dreaptă a eșichierului politic să se alăture unei Alianțe pentru Satu Mare, aceasta fiind singura modalitate de a scăpa de actualul regim care și-a dat examenul final chiar săptămâna trecută, când, pentru a astupa gura protestatarilor de pe ”Autostrada Codrului”, a trimis în zonă un utilaj pentru plombarea gropilor de pe traseul de coșmar, dar de atunci utilajul nu a mai fost văzut în zonă, iar gropile au rămas.

Alianța pentru Satu Mare o responsabilitate pentru partidele de dreapta!

Suntem la câteva săptămâni de alegerile locale şi suntem foarte aproape de o schimbare în bine la nivelul conducerii județului.

Am discutat şi am analizat în această perioadă toate opțiunile și propunerile pentru a realiza o alianță capabilă să facă o schimbare reală în Satu Mare.

Putem realiza acest lucru și putem oferi sătmărenilor un proiect durabil și serios.

Nu ne putem mulțumi cu puținul oferit de UDMR în acești ani. Suntem la coada clasamentului la venituri, la atragerea de fonduri europene și la tot ce înseamnă investiții și locuri de muncă. Avem un oraș gri, nedezvoltat și neatractiv. Nu avem un parc modernizat sau un centru istoric decent așa cum toate orașele din Transilvania au. Nici măcar o reabilitare a blocurilor nu am fost în stare să o facem, timp în care alte orașe au finalizat sute de reabilitări de blocuri cu fonduri europene. Turismul e la pământ, iar economia locală nu e susținută deloc. Producătorii locali și fermierii se descurcă cum pot. Așa nu mai merge.

Împreună cu USR+PLUS și alte formațiuni din județ putem construi o alternativă durabilă și serioasă pentru Satu Mare. Dacă suntem responsabili, vom face această alianță. Asta așteaptă toți cei cu care mă întâlnesc. Fără unitate, lăsăm în continuare totul pe mâna UDMR, care a arătat ce poate să facă.

Uniți vom învinge și toți vom câștiga. Atât la Consiliul Județean, cât și la Primăria Satu Mare, putem avea o mare echipă care să aducă schimbarea în bine. Depinde de noi.

Mai avem câteva zile pentru a realiza o mare alianță care să aducă și să genereze un proiect nou și durabil pentru Satu Mare. Suntem cu toții conștienți că atât județul cât și municipiul se pot câștiga doar în anumite condiții, ținând cont de structura populației și de istoricul la vot. Oricât de buni am fi, anumite persoane, din anumite localități, nu o să ne voteze niciodată. Totodată doar unii dintre noi avem șanse reale pentru a câștiga în fața actualei conduceri din oraș și din județ.

Fiecare poate fi la locul lui. Unii la județ, unii la municipiu și ceilalți în conducere din poziții cheie de vicepreședinți și viceprimari. Haideți să facem această schimbare. E o șansă pe care nu avem voie să o ratăm. E șansa pentru acest oraș și acest județ de a intra pe o pantă a dezvoltării și a creșterii.

Împreună vom izbândi!

Tags: apel  alianta  satu mare  adrian cozma  
1001 vizite
Distribuie pe