Locale Altele
Marti, 22 Septembrie 2020
Marti, 22 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul liberal Romeo Nicoară exclude orice alianță cu PSD la alegerile locale
Cabinet Parlamentar Romeo Nicoară  - Joi, 6 August 2020

Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, infirmă zvonurile lansate în ultimele zile cu privire la o eventuală ”alianță românească” pentru alegerile locale programate la sfârșitul lunii septembrie, din care ar urma să facă parte și formațiunea politică pe care o reprezintă alături de PSD, printre altele.

Partidul Național Liberal a primit la ultimele alegeri un mandat clar de la cetățeni, mandat pe care îl va respecta și în continuare: dezvoltarea României, apărarea justiției și păstarea drumului european. Dincolo de proiecte, guvernare și gestionarea crizei sanitare, acest drum are o condiție de bază: fără PSD sau sateliții săi!

PNL are drept principal adversar politic tocmai PSD și nu există vreun scenariu în care este posibilă o colaborare oriunde în România ori la nivelul județului Satu Mare cu acest partid falimentar.

PSD a fost respins și este respins în continuare de o majoritate a românilor. Știu asta și cei câțiva lideri de la Satu Mare, care acum lansează scenarii mărunte. Rămași fără orice mesaj, acești pseudo-politicieni reînvie teme expirate care nu mai au nici o legătură cu agenda publică.

Românii vor administrație performantă, vor buni manageri și politicieni cinstiți. Oferta PNL, România în care se poate, România orașelor și comunelor moderne, este despre ei și li se adresează.

Tags: alianta  romanească  romeo nicoara  
766 vizite
Distribuie pe