Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Senatorul Gabriel Leș candidează pentru Consiliul Local Satu Mare. Mesajul său pentru sătmăreni
Cabinet Parlamentar Gabriel Leș  - Luni, 31 August 2020

Dorind să pună umărul chiar aici la dezvoltarea municipiului Satu Mare, senatorul Gabriel Leș a decis să candideze pentru un loc în Consiliul Local, el fiind liderul listei de candidați ai PSD pentru forul de conducere al orașului.

Dragi sătmăreni,

Intrăm pe ultima sută de metri a unei competiții electorale la finele căreia unul dintre candidații inscriși în cursă va primi un cec in alb din partea dumneavoastră.

În demnitățile publice pe care le-am îndeplinit am avut ocazia să întâlnesc numeroși decidenți, de toate nivelurile. Vă pot spune fără tăgadă că omul sfințește locul, iar într-o democrație departe de a fi perfectă, ca a noastră, este încă extrem de relevant cine se află la timona unei instituții.

Îmi doresc nespus să vină momentul în care instituțiile, sistemele să fie puse la punct astfel încât persoana celui aflat la conducere să fie un fapt secundar. Însă, nu suntem încă acolo, astfel că este extrem de important ca cei cărora le delegăm răspunderea să fie competenți, dar mai ales, de bună credință.

Un principiu de bun simț spune că nu poți emite pretenția de a ți se da pe mână conducerea unei comunități, daca nu vine ca o oglindire a ceea ce ai reușit în plan personal. În acest context, Partidul Social Democrat l-a ales pe domnul doctor Dorel Coica să ceară votul de încredere al sătmărenilor. Domnia sa a construit de la zero numeroase proiecte, a salvat destine, astfel că așteptările noastre se îndreaptă către un om care a demonstrat.

Știu de asemenea, cât de importantă este echipa din Consiliu, parteneriatul Primar - Consiliul Local fiind esențial pentru adoptarea și implementarea proiectelor municipale. Tocmai de aceea, am acceptat prima poziție pe lista de consilieri locali, fiind determinat să pun umărul la dezvoltarea urbei noastre.

Avem nevoie de o schimbare. Satu Mare, prin poziția sa nu duce lipsă de oportunități, ci doar de viziune și curaj. Vă invit sa votați înțelept în aceste alegeri! Dumnezeu să ne lumineze!

Tags: candidat  consiliu  local  gabriel les  
1004 vizite
Distribuie pe