Locale Altele
Miercuri, 28 Octombrie 2020
Mie, 28 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii și-au lansat candidații în centrul Sătmarului, sub privirea ocrotitoare a lui Vasile Lucaciu
Florin Răchitan  - Marti, 8 Septembrie 2020

Într-o ceremonie adaptată la vremurile speciale pe care le trăim, în parcul central din municipiul Satu Mare, Partidul Național Liberal și-a lansat azi candidații la alegerile locale din 27 septembrie.

Locul nu a fost ales întâmplător, așa cum a subliniat în discursul său candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma: într-o parte, statuia eroului memorandist Vasile Lucaciu, iar în cealaltă parte ruinele Hotelului Dacia, ascunse sub o prelată, simboluri ale gloriei de odinioară și luptei naționale, respectiv a decăderii în care a ajuns Sătmarul în zilele noastre.

La eveniment au participat prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, și secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, alături de echipa Partidului Național Liberal din județul Satu Mare și alți simpatizanți.

,,Va fi o campanie foarte grea, dar suntem în același timp într-un moment foarte favorabil. Avem un guvern, avem un președinte, avem un program de investiții lansat și care este în derulare și sperăm că de aici încolo vom avea și mai multe investiții (…) Este momentul în care trebuie să punem punctul pe ”i”, PNL este forța conducătoare în România, PNL este cel mai puternic partid din România și toți oamenii vor să muncească conduși de Partidul Național Liberal. Noi pornim în această luptă, aici în județul Satu Mare, cu 23 de primari, iar după alegeri estimăm că vom avea între 25-28 primari. În urmă cu patru ani am pornit de pe locul 3 ca forță politică în județul Satu Mare, iar acum sperăm să ajungem pe locul întâi” - a declarat Adrian Albu, candidatul PNL la Primăria Satu Mare.În luarea sa de cuvânt, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean, Adrian Cozma, a declarat: ,,Gata stagnarea, începe schimbarea”!

,,Sunt convins că alături de echipa PNL vom reuși acest lucru pentru că asta își doresc sătmărenii. Sătmărenii vor să își recâștige mândria de a fi sătmăreni pentru că Satu Mare este și vreau să cred că este un loc binecuvântat, un loc în care noi, sătmărenii, trebuie să trăim bine. Un loc în care în ultimii ani nu s-au făcut multe, dar avem soluții pentru dezvoltarea județului Satu Mare. Avem soluții pentru fiecare comunitate, pentru că problemele sunt diferite și de aceea suntem astăzi aici să spunem toți într-o voce: Vrem schimbare și reclădim Satu Mare”! - a punctat Adrian Cozma.

Tags: lansare  candidati  pnl  satu mare  
1024 vizite
Distribuie pe