Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gheorghe Simon – candidat ALDE la Primăria Odoreu: ”Comuna merită să fie condusă de un om onest, responsabil, care nu a făcut parte din gașca politică locală”!
ALDE Satu Mare  - Joi, 17 Septembrie 2020

Jurist de profesie, fost inspector vamal și avocat în Baroul București și Satu Mare, Gheorghe Simon este candidatul ALDE pentru funcția de primar al comunei Odoreu.

Când actuala putere locală a auzit această veste, nu au intarziat sa apara scenariile si teoriile ca, de fapt, candidatura sa este doar o intentie de a ajuta un alt candidat sau de a face viata grea altuia. Niciun cuvant despre dreptul oricarui cetatean de a alege si de a fi ales sau despre dorinta fiecarui partid de a propune candidatii cei mai buni.

”Candidez pentru că doresc o schimbare in bine a comunei Odoreu. Consider că important este să vrei și să faci pentru oameni, nu în avantajul tău, așa cum s-a întâmplat în timpul mandatelor  primarului actual.

Vin la primarie pentru a construi o viziune pentru comuna Odoreu, in care sa ne fie drag sa traim. Cu implicare și interes pentru o bună administrare, putem să dezvoltăm comuna și să promovăm mediul rural. Am hotarat sa candidez la primaria comunei noastre pentru ca in vremuri grele e nevoie de oameni grei,  care pot transforma lucrurile în bine.

Cred cu tarie ca Odoreul merita sa fie condus de un om onest, responsabil,  care nu a facut parte din gasca politica de la nivel local. Îmi doresc ca destinul comunei sa fie decis  de oameni competenți și să demonstrez că atunci când îți pasă de semeni, orice e posibil” – declară Gheorghe Simon.

El spune, de asemenea, că ar vrea sa schimbe perceptia gresita potrivit căreia cei care ajung in functii publice sunt stapanii absoluți ai bugetelor locale si ca pot cheltui oricat, oricum si pentru orice.

Tags: candidat  primarie  odoreu  gheorghe simon  
2149 vizite
Distribuie pe