Locale Altele
Marti, 3 Octombrie 2023
Marti, 3 Oct 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma: ,,Satu Mare, în coada clasamentului la atragerea de fonduri europene’’
PNL Satu Mare  - Sambata, 19 Septembrie 2020

Fondurile europene sunt principala sursă de venit extrabugetară, astfel dezvoltându-se majoritatea localităților din țara noastră.


Din nefericire, spune Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, nu a fost și cazul județului nostru, unde aleșii din 2016 nu au reușit să atragă mai nimic în comparație cu județele vecine. El trage un semnal de alarmă:

,,Avem un oraș gri, nedezvoltat și neatractiv. Nu avem un parc modernizat sau un centru istoric decent, așa cum au toate orașele din Transilvania. Alte orașe din judeţele învecinate au finalizat sute de proiecte cu fonduri europene, iar Satu Mare e codaş absolt, cu cele mai puţine proiecte accesate. Turismul e la pământ, iar economia locală nu e susținută deloc. Producătorii locali și fermierii se descurcă cum pot. Trebuie să construim o alternativă durabilă și serioasă pentru Satu Mare. Sunt convins că se pot face mult mai multe lucruri bune pentru sătmăreni.

Angajamentul meu este ferm și se leagă de o viață mai bună pentru noi toți. Vom aduce fonduri europene și vom realiza toate acele proiecte așteptate de atâția ani de sătmăreni, precum modernizarea și sistematizarea spațiilor publice, a iluminatului public, reabilitarea blocurilor, construcția unei piețe agroalimentare moderne pentru fermierii și producătorii din judeţul, și multe altele care vor aduce  dezvoltare în toate domeniile”.

Tags: fonduri  europene  adrian cozma  
1163 vizite
Distribuie pe