Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victor Ponta la Satu Mare: ”Mai bine negociam cu Viktor Orban să-l ia pe primarul de aici! Gratis”
Florin Răchitan  - Luni, 21 Septembrie 2020

Declarația zilei a făcut-o fostul premier Victor Ponta la Satu Mare, unde a venit să-i susțină pe candidațiii Pro România la alegerile locale din 27 septembrie.

Referindu-se la ”meteahna” liberalilor lui Ludovic Orban de a-i cumpăra ”la bucată” pe primarii din stânga eșichierului politic, Ponta și-a permis o glumă pe care toți sătmărenii o înțeleg: ”Mai bine negociam cu Viktor Orban să-l ia pe primarul de aici și să-l ducă la el! Îl dădeam gratis, numa să-l ia”!

El a continuat astfel discursul candidatului Pro România pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare, Octavian Petric, care a spus în fața unei audiențe de sute de simpatizanți sosiți din tot județul că a negociat până în ultima clipă cu celelalte partide românești formarea unei alianțe electorale și lansarea unui candidat comun, dar această idee s-a lovit de opoziția partidelor mai mari, care se pare că și-au negociat deja feliile din tortul ce le va reveni după alegeri.

”Se pare că la Satu Mare noi am rămas singurii Pro România, fiindcă atât PSD, cât și PNL au devenit secții românești ale UDMR și se mulțumesc cu firimiturile ce le cad de la masa acestora. Vă îndemn să aveți curaj și să nu cedați nici la presiuni nici la promisiuni din partea celor care vor să dezbine comunitatea de aici. Și să nu-mi spuneți că la Satu Mare nu se poate! Dacă în 2012 am putut, putem și acum! E de ajuns să vizitați alte asemenea orașe și județe de-a lungul graniței ca să observați cât de mult a rămas în urmă Satu Mare, dar prin asemenea înțelegeri pe sub masă nici nu va evolua nicăieri” – a declarat Victor Ponta, care i-a urat succes și primei femei candidate la Primăria Satu Mare, Cristina Haiduc.

Tags: vizita  satu mare  victor ponta  
2165 vizite
Distribuie pe