Locale Altele
Marti, 26 Ianuarie 2021
Marti, 26 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mihai Huzău: Reforma Primăriei – Schimbare de Mentalitate și Prioritate
PMP Satu Mare  - Luni, 21 Septembrie 2020

Candidatul PMP pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Mihai Huzău, a prezentat viziunea sa despre reforma instituțională pe care dorește s-o facă în cadrul Primăriei, în interesul cetățeanului.

Cea mai importantă schimbare pe care vreau să o fac va fi o 𝘀𝗰𝗵𝗶𝗺𝗯𝗮𝗿𝗲 𝗿𝗮𝗱ic𝗮𝗹𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗮 𝗮𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗲.

Primăria și Consiliul Local trebuie să-și facă agenda politică și administrativă plecând de la nevoile și prioritățile cetățenilor și nu în funcție de interesele grupurilor politice și a firmelor de casă.

Se impune o Evaluare a Competențelor tuturor funcționarilor publici și pentru asta propun implementarea imediată a unor Chestionare de Evaluare a Satisfacției la toate direcțiile publice ale Primăriei Satu Mare.

𝗧𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗶̂𝗻𝘁̦𝗲𝗹𝗲𝗮𝗴𝗮̆ 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗿 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰 𝗰𝗮̆ 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗹𝗮 „𝗱𝗶𝘀𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗮 𝗰𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗲𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿” și nu invers. Trebuie să înțeleagă faptul că ocupă o anumită funcție pentru a face tot posibilul pentru a rezolva rapid și eficient o problemă.

În acest sens, voi opta pentru 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗖𝗮𝗺𝗮𝗿𝗶𝗹𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗣𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁̦𝗶𝗶 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰𝗲 𝘀̦𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗼𝘃𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘂𝗻𝗼𝗿 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶𝘀̦𝘁𝗶 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗶. Ne-am săturat de atitudinea nepotrivită a unor funcționari, ne-am săturat de pierderile și lipsa de eficiență a unor persoane aflate în funcții de conducere, girați și protejați de actuala administrație locală!

𝗠𝗮̆ 𝘃𝗼𝗶 𝗶𝗺𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮 𝗶̂𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗮 𝗼𝗿𝗶𝗰𝗲 𝗱𝗲𝗰𝗶𝘇𝗶𝗲 𝘃𝗮 𝗹𝘂𝗮 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮̆𝗿𝗶𝗮 𝘀̦𝗶 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗟𝗼𝗰𝗮𝗹 𝘀𝗮̆ 𝗳𝗶𝗲 𝗶̂𝗻 𝗳𝗮𝘃𝗼𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗲𝘁𝗮̆𝘁̦𝗲𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿. 𝗩𝗼𝗶 𝗱𝗲𝗺𝗮𝘀𝗰𝗮 𝘁𝗼𝘁̦𝗶 𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗿𝗶𝗶 𝗶𝗻𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗮𝗽𝗮𝗿𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗮𝗱𝗺𝗶n𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝘃 𝘀̦𝗶 𝘃𝗼𝗶 𝗹𝘂𝗽𝘁𝗮 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗰𝗲 𝗮𝗰𝗲𝘀̦𝘁𝗶𝗮 𝘃𝗼𝗿 𝗱𝗶𝘀𝗽𝗮̆𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁̦𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰𝗲!

𝗩𝗿𝗲𝗺 𝘂𝗻 𝗮𝗽𝗮𝗿𝗮𝘁 𝗮𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝘃 𝗳𝘂𝗻𝗰𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗰𝘂 𝗼𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗶̂𝗻𝘁̦𝗲𝗹𝗲𝗮𝗴𝗮̆ 𝗰𝗮̆ 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗶̂𝗻 𝘀𝗹𝘂𝗷𝗯𝗮 𝘀𝗮̆𝘁𝗺𝗮̆𝗿𝗲𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿!

Tags: reforma  primarie  mihai huzau  
479 vizite
Distribuie pe