Locale Altele
Joi, 29 Octombrie 2020
Joi, 29 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mihai Huzău: CSM – gaură neagră în bugetul local
PMP Satu Mare  - Vineri, 25 Septembrie 2020

Candidatul PMP pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, ridică o problemă sensibilă, semnalată și de presă de-a lungul ultimilor ani, dar ignorată în mod intenționat de actuala conducere a Primăriei: gaura neagră a banilor publici de la Clubul Sportiv Municipal.

CSM Satu Mare are în acest moment un management falimentar. Nu numai că nu există nicio viziune pentru dezvoltarea sportului de masă sau profesionist, dar ne provoacă și pierderi imense la bugetul local.

CSM este antrenat într-o serie de procese, cea mai mare parte pierdute definitiv, fiind astfel obligată la plata unor despăgubiri de peste 100.000 de lei. Aceste despăgubiri au fost achitate din bugetul Consiliului Local, adică din banii sătmărenilor.

Niciodată, Consiliul Local sau Primăria nu a dispus un control sau vreo acțiune împotriva vinovaților, ba mai mult, nu a avut niciodată intenția de a-i identifica pe cei responsabili de aceste pierderi.

În cadrul ședințelor de Comitet Director am cerut insistent angajarea unui consilier juridic pentru verificarea și supervizarea contractelor clubului, pentru a nu mai ajunge să pierdem atâția bani. Domnul director Fogel a refuzat permanent consilierea juridică, susținând că el își asumă răspunderea pentru documentele pe care le semnează. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată! Niciodată acesta nu și-a asumat nimic! Niciodată Primăria sau Consiliul Local nu l-a tras la răspundere!

Am cerut Consiliului Local să se înființeze o Comisie Juridică care să analizeze stadiul acestor procese, precum și cauzele și responsabilii pentru această situație. Niciodată această solicitare nu a fost luată în considerare.

De ce este tolerat acest director a cărui incompetență îngroapă sportul sătmărean? Pierderi de peste 100.000 lei la bugetul local fără ca vreun leu sa fie recuperat. De ce este păstrat în funcție un director care nu are niciun plan de management sau de marketing pentru dezvoltarea clubului?

Fără investiții în bazele de antrenament, echipament precar pentru sportivii profesioniști și bugete alocate discreționar, toate acestea sunt “performanțele” actualului management falimentar.

Cu toate acestea, actualul director este păstrat în funcție chiar cu girul domnului viceprimar Albu, care era și membru în Consiliul Director al CSM Satu Mare. Cum explicați toate acestea, domnule Albu, candidat la primăria Satu Mare?

Este clar că și la acest capitol jocurile sunt făcute în spatele cortinei și TOTUL ESTE ARANJAT! Este clar că nimic din ce se întâmplă la CSM nu este în interesul cetățenilor!

Dragi sătmareni, mai sunt două zile până la ziua votului. Haideți SĂ NU LE FACEM JOCUL!

Tags: csm  gaura  neagra  huzau  
593 vizite
Distribuie pe