Locale Altele
Joi, 22 Octombrie 2020
Joi, 22 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gabriel Leș: În viziunea președintelui Iohannis, tot PSD e de vină și pentru impostorii promovați în funcții de conducere de către PNL!
Cabinet Parlamentar Gabriel Beniamin Leș  - Marti, 13 Octombrie 2020

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș, și-a exprimat opinia în legătură cu scandalul momentului, cel al numirii în funcții de conducere importante a unor impostori care fie și-au falsificat actele de studii, fie nu au deloc așa ceva.

În "România Educată" a domnului președinte Iohannis impostura a depășit orice imaginație.

Doi înalți functionari ai statului român au fost numiți în poziții cheie pe baza unor documente de un fals grosolan.

Aflăm acum că problemele acestora sunt vechi și cunoscute de inițiați, însă nevoia de a-i ține sub totală obediență a fost mai importantă decât intrarea în legalitate.

Întrebat fiind domnul președinte cum a fost posibilă o asemenea grozăvie sinistră (cei doi fiind numiți direct prin semnătură de domnul Orban, și respectiv, domnul Cîțu), răspunsul a venit prompt: vina aparține PSD!

Totul este o mizerabilă sfidare la adresa oamenilor onești, care fac sacrificii enorme pentru a-și câștiga un loc în această societate, și așa suficient de nedreaptă. Abia aștept să-i aud pe guvernanți lamentându-se că ne pleacă valorile și tinerii unde văd cu ochii.

Tags: impostori  diploma  reactie  
995 vizite
Distribuie pe