Locale Altele
Marti, 27 Septembrie 2022
Marti, 27 Sept 2022
Candidații PNL Satu Mare pentru Parlament, validați de conducerea națională a partidului
PNL Satu Mare  - Luni, 19 Octombrie 2020

La sfârșitul săptămânii trecute, candidații PNL Satu Mare pentru alegerile parlamentare au fost validați de conducerea centrală a PNL.

Membrii Comitetului Director Judeţean s-au reunit în şedinţă pentru a decide lista candidaţilor susţinuţi de echipa PNL Satu Mare pentru alegerile parlamentare din luna decembrie, iar Biroul Permanent Național au validat candidații. În urma unui vot democratic și totodată secret, s-a stabilit următoarea ierarhie pe listă:

Camera Deputaților

1. Cozma Adrian

2. Savu Ioan

3. Kira Beniamin

4. Urs Beniamin

5. Blidar Ileana

6. Ghilea Gheorghe Sorin

7. Silaghi Sergiu

Senat

  1. Duma Ovidiu Marius
  2. Albu Adrian
  3. Nicoară Romeo Florin
  4. Kichel Nicoleta Anamaria

”Am trecut prin toate etapele de desemnare a candidaților pentru alegerile parlamentare și în acest moment pornim oficial în competiția din alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.  Le mulţumesc colegilor din echipa PNL Satu Mare pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat, din nou, pentru a deschide lista la Camera Deputaţilor. Este o onoare, dar, aşa cum bine ştim, şi o mare responsabilitate să reprezinţi interesele comunităților sătmărene și a locuitorilor județului.

Am alături o echipă bună, pregătită să aducă cele mai bune soluții pentru noi toți. Vom continua să ne punem în slujba oamenilor şi a comunităţilor toată cunoaşterea, munca şi energia pentru a continua dezvoltarea judeţului nostru.  Vom reclădi România și Satu Mare!” – a declarat liderul PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

Tags: validare  candidati  pnl  parlament  
1239 vizite
Distribuie pe