Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noua Pro România Satu Mare și-a depus listele de candidați: Octavian Petric la Camera Deputaților și Adrian Ștef la Senat
Florin Răchitan  - Miercuri, 21 Octombrie 2020

Într-o formulă nouă, după fuziunea cu ALDE, reprezentanții Pro România Satu Mare au depus miercuri listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Dosarele au fost aduse la Biroul Electoral Județean de cel care deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților, Octavian Petric, primul de pe lista pentru Senat și fost lider județean ALDE, Adrian Ștef, ei fiind însoțiți, pe principiul parității, de fostul lider municipal ALDE, Claudiu Sulea, și fosta candidată Pro România pentru Primăria Satu Mare, Cristina Haiduc.

”După o experiență de două mandate în care mi-am arătat interesul pentru proiectele pentru Satu Mare și mai multe inițiative legislative pentru România, dacă voi reuși să câștig un nou mandat, nu mi-am epuizat toate proiectele pe care vreau să le promovez pentru Satu Mare, mai avem și alte proiecte și sper ca cetățenii să îmi ofere șansa să pot să duc mai departe proiectele pe care mi le-am propus pentru următorul mandat” - a declarat Octavian Petric.

”Toate proiectele pe care le-am prezentat în campania electorală pentru alegerile locale vrem să le implementăm la nivel național. Vom încerca să ne urmărim proiectele, sunt foarte multe proiecte pe care le putem implementa la nivel național” - a declarat, la rândul lui, Adrian Ștef.

Tags: candidati  proro  parlament  
1559 vizite
Distribuie pe