Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Octavian Petric: ”Firmele din HORECA au nevoie urgent de ajutor, dar Guvernul e preocupat doar de alegeri”
Pro România  - Marti, 3 Noiembrie 2020

Deputatul Pro România de Satu Mare, Octavian Petric, reacționează la decizia autorităților de a închide toate restaurantele și sălile de evenimente din municipiul Satu Mare și, parțial, din întregul județ, în lupta împotriva pandemiei Covid, fără însă a oferi vreun ajutor miilor de angajați și antreprenori din acest domeniu.

 Disperare e puțin spus! Mii de angajați rămân fără locuri de muncă și sute de antreprenori își văd compromisă munca de o viață! Guvernul rămâne indiferent și organizează alegeri!

Am aflat toți azi din comunicate oficiale că Satu Mare a intrat în Scenariul Roșu și o dată cu acest scenariu se închid restaurantele și se pune lacăt pe evenimente, fără ca autoritățile să anunțe și măsuri de protecție a miilor de angajați care își vor pierde locul de muncă și a sutelor de întreprinzători care își văd puse în pericol munca și investițiile de o viață.

Firmele din HORECA și din domeniul evenimentelor au nevoie urgent de ajutor. Cerem Guvernului să acorde de urgență capitalul de lucru pe care l-au promis de 7 luni pentru firmele din domeniu și să protejeze angajații rămași fără obiectul muncii.

PRO România, prin Sprijinul Economic de Criză, cere reducerea TVA de la 9% la 5% pentru produsele agricole, alimentare și pentru serviciile HORECA. Micile afaceri din România trebuie să fie sprijinite urgent!

PRO România va vota acel Guvern care ne va oferi garanția că micile afaceri vor fi protejate, iar românii vor avea asigurat un venit minim de criză decent!

Noi venim cu trei măsuri foarte concrete și foarte clare, pe care orice întreprinzător din această țară le poate simți. Dar Guvernul e preocupat doar de alegeri!

Tags: ajutor  horeca  octavian petric  
1272 vizite
Distribuie pe