Locale Altele
Marti, 1 Decembrie 2020
Marti, 1 Dec 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Marcela Papici vrea să deschidă cinci birouri parlamentare în tot județul, pentru a-i ajuta pe producătorii sătmăreni
Marcela Papici  - Luni, 16 Noiembrie 2020

Conform legii, fiecare parlamentar poate sa-si deschida unul sau mai multe birouri de parlamentar, in teritoriu. Din pacate, acest lucru a fost valabil doar pe hartie!

Ati reusit sa ajungeti, fara interventii, la vreun parlamentar satmarean? Intentia mea e sa-mi deschid 5 birouri parlamentare, tinand cont ca finantarea ce poate fi acordata, prin lege, pentru acestea este de, aproximativ 35.000 lei/luna.

Un deputat, 5 birouri, 5 angajati care sa lucreze pentru cetatenii Satmarului. Negresti Oas, Turt-Halmeu, Carei-Tasnad, Codru si Satu Mare.

Care va fi activitatea lor? Identificarea producatorilor, promovarea lor, servicii gratuite de secretariat-birotica pentru acestia, dosare pentru APIA, consiliere pentru aplicarea pentru fonduri nerambursabile.

Uneori, pentru seniorii satmareni, sa trimita un mail sau o copie dupa CI, pe Whatsapp, e o limba pe care ei nu o vorbesc. Uneori, nu au nici macar la cine sa apeleze. Printr-un birou de parlamentar, se pot gasi solutii inclusiv la aceste probleme.

Eu candidez independent! Tu voteaza independent!

Tags: birouri  parlamentar  marcela papici  
1012 vizite
Distribuie pe