Locale Altele
Vineri, 7 Mai 2021
Vin, 7 Mai 2021
Proiectele prioritare ale lui Adrian Cozma: masă caldă pentru elevi, locuri de casă gratuite pentru tineri
Florin Răchitan  - Joi, 19 Noiembrie 2020

Candidatul PNL Satu Mare pentru Camera Deputaților, Adrian Cozma, și-a prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă, proiectele prioritare pe care le va susține în mandatul următor în Parlament.

Primul dintre acestea este asigurarea unei mese calde, în fiecare zi, pentru elevi, după redeschiderea școlilor, atunci când condițiile vor permite.

El a arătat că din sumele cheltuite acum pe programul ”Cornul și laptele”, după amenajările necesare în clădirile școlilor, se poate asigura câte o masă caldă pentru fiecare elev din România.

Mai mult, ingredientele pentru mâncarea elevilor ar putea fi cumpărate de la micii producători, astfel ar putea fi sprijinită și această categorie greu încercată de actuala criză pe fondul pandemiei Covid.

Un alt proiect important pe care dorește să-l promoveze Adrian Cozma în Parlament este asigurarea câte unui loc de casă, gratuit, pentru fiecare persoană cu vârsta de până la 40 de ani, care dorește să-și construiască un cămin familial.

De asemenea, Agenția Domeniilor Statului va identifica toate terenurile agricole disponibile, astfel încât tinerii care se stabilesc în mediul rural să primească gratuit loturi de pământ de până la 20 de hectare, cu condiția să-și amenajeze ferme proprii.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Adrian Cozma a reacționat și la atacurile făcute în ultimele zile de candidații PSD și Pro România, reamintindu-le că ultimii trei miniștri ai guvernelor lor tocmai sunt anchetați pentru corupție, după ce aceleași guverne nu au săpat nici măcar un metru de fundație din spitalele regionale pe care le-au promis, iar acum se plâng de felul în care Guvernul PNL gestionează combaterea pandemiei Covid, după ce liderii partidelor respective au făcut tot posibilul să blocheze, inclusiv la Curtea Constituțională, nu doar carantinarea și alte măsuri, dar până și obligativitatea purtării banalei măști de protecție.

Tags: proiecte  prioritate  adrian cozma  
1068 vizite
Distribuie pe