Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Ioana Bran: ”PNL taie panglici la obiective pentru care nu are nici un merit”
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Sambata, 28 Noiembrie 2020

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a reacționat la ”inaugurarea” de către guvernanții liberali a noului stadion Steaua, proiect demarat în mandatul ei de ministru al Tineretului și Sportului, în pregătirea găzduirii la București a meciurilor din ceea ce ar fi trebuit să fie Campionatul European de Fotbal 2020.

PNL taie panglici la obiective pentru care nu are niciun merit și profită de orice ocazie pentru a-și face campanie electorală: a făcut-o și azi, la stadionul Steaua.

Lăsând la o parte faptul că nu a fost vorba de o recepție – care „va urma”, nici atât de o inaugurare, nu vi se pare ciudat să vină tocmai acum, cu câteva zile înainte de alegeri să prezinte proiectele de stadioane pentru ceea ce ar fi trebuit să fie Euro 2020? Chiar așa, dacă nu era pandemia, ce s-ar fi întâmplat?

Vreau să le amintesc celor de la PNL că Guvernul PSD a demarat și gestionat tot ce a presupus evenimentul Euro 2020. În martie 2018, când eram ministru al Tineretului și Sportului, am activat și coordonat grupul de lucru interministerial în acest sens – organizarea la București a Euro 2020. L-am avut alături pe marele nostru sportiv - și consilier onorific al premierului - Gheorghe Popescu. A fost o muncă de echipă din care sunt onorată că am făcut parte.

Să vii astăzi să spui că stadionul Steaua „a renăscut ca pasărea Phoenix” mi se pare cel puțin deplasat și lipsit de respect față de toți cei care au muncit la aceste proiecte senzaționale pentru țara noastră. Dar pentru PNL e timpul pentru campanie și pentru titluri de presă. Ceea ce fac ei se numește „spoială”. Pentru că e de ochii lumii și e la final, când toată munca e deja făcută…

Tags: reactie  inaugurare  stadion  steaua  ioana bran  
975 vizite
Distribuie pe