Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Susținere de la Mirela Retegan pentru candidata independentă Marcela Papici
Mirela Retegan  - Joi, 3 Decembrie 2020

Legendara personalitate mass-media și organizatoare de evenimente în Sătmarul anilor 90, Mirela Retegan, care și-a făcut de atunci o carieră la nivel național, fiind fondatoarea celei mai îndrăgite trupe pentru copii, Gașca Zurli, transmite un mesaj de susținere pentru candidata independentă la Camera Deputaților, Marcela Papici.

Cine iubește Satu Mare? Este orașul din inima mea.  Este locul in care, după ce intru la limita de județ, mă simt acasă. Am trăit acolo 13 ani. Cei mai frumoși din tinerețea mea. Acolo am făcut primele emisiuni la radio și tv, primele spectacole pentru copii, primele evenimente. Acolo s-a născut copilul meu și cred că acolo am încă, cei mai mulți prieteni.

Am plecat din Satu Mare in 2003, după luni de rezistență in fața unor politicieni corupți și analfabeți, care au încercat tot ce au putut ca să mă elimine. M-au amenințat cu moartea, au pus oameni să mă urmărească, mi-au intimidat partenerii... Eram singură împotriva lor. Aveam un copil mic și dorința de a nu-mi murdări mâinile, indiferent de preț.

Am făcut zona zoster și am ales să rămân mamă pentru Maya, chiar dacă asta însemna să plec. Ei au rămas acolo. M-a durut sufletul când i-am văzut votați senatori și deputați. Din bijuteria de oraș Satu Mare a rămas, din cauza lor, doar amintirea. Orașul din inima mea a avut parte de prea puțini oameni, aflați la putere, care să-l iubească.

Am revenit in Satu Mare in urma cu câțiva ani pentru un apel disperat: o familie cu 7 copii rămăsese în plină iarna, în zăpadă, cu casa arsa până în temelii. Îmi scrisese cineva un mesaj în care mă ruga să dau o mână de ajutor. Așa am cunoscut-o pe Marcela Papici. Împreuna am strâns bani și am cumpărat o casă pentru cei 7 copii. Apoi Marcela a devenit “omul meu” din toate campaniile pe care eu le fac în București: Adoptă o mamă, Încalță un copil de iarnă, Ziua eșarfelor colorate.

Ce bună mi-ar fi o Marcela, în Bucuresti! Eu nu știu pe nimeni din Satu Mare care să fi pus in mișcare atâția oameni care să ajute oameni. Imaginați-vă cât de tare m-am bucurat când mi-a spus că o să candideze independentă pentru Camera Deputaților!

Oameni dragi din Satu Mare, aveți ocazia, poate pentru prima oară în 30 de ani, să vă reprezinte în Parlament un om care iubește Satu Mare. Un om cu o capacitate de muncă fantastică. Habar nu am cine sunt ceilalți candidați, dar știu sigur că e pentru prima oară când regret ca nu mai am buletin de Satu Mare. Aș fi dat o fugă, acasă, doar ca să o votez!

Trimiteți-o pe Marcela Papici la București! O să câștigați mai mult decât vă puteți imagina. Pentru ea nu există români și unguri, săraci și bogați, intelectuali și țărani. Pentru ea există oameni.

Dați-vă o șansa vouă și Sătmarului, dacă iubiți orașul și județul în care locuiți! Bravo Marcela! Pentru mine ești câștigătoare. Eu n-aș fi avut curaj și disponibilitate să mă arunc într-o astfel de bătălie. Ești minunată. Aș vrea mult de tot să ma mândresc cu tine în Parlamentul României.

Vă rog, votați-o pe Marcela Papici și pentru mine! Vă imbrățișez cu toată dragostea mea.

1021 vizite
Distribuie pe