Locale Altele
Vineri, 2 Iunie 2023
Vin, 2 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Cristescu: Grofii UDMR-iști din Satu Mare își înfoaie iar penele de cocoș castrat de la pălăriile lor turtite de honvezi horthyști
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Marti, 9 Martie 2021

După mai multe săptămâni în care nu știau de unde să-l apuce, fiind evident șocați că nu mai au de-a face cu mielușei gata să ”negocieze” posturi de viceprimari sau posturi călduțe de bugetari pentru odraslele lor, grofii sătmăreni au ieșit în presă cu un fel de replică la acuzațiile deputatului PSD Radu Cristescu, punând, așa cum era de așteptat, placa etnică, adică, vezi Doamne, deputatul ar fi atacat întreaga comunitate maghiară, nu doar pe reprezentanții ei. Noa, le dă acuma Radu Cristescu replica la replică, să se sature!  

La fel ca idolul lor fascistoid - amiralul de baltă Horthy, micii huni de carton care conduc județul Satu Mare se cred buricul pământului și se încruntă fioros de la tribuna lor vremelnică, făcând spume la gură și crezând că toată lumea o să se sperie de bulbucii lor verbali, amestecați cu pete slinoase de gulaș mental stricat.

Mai nou, neo-honvezii udemeriști au găsit cauza tuturor relelor din județul Satu Mare, inamicul public numărul 1, dușmanul bunăstării populare și al păcii sătmărene - deputatul PSD Radu Cristescu, pe care îl acuză de mai toate relele posibile, trecute, prezente, viitoare sau ficționale.

"Suntem martorii unui eveniment fără precedent în Satu Mare în ultimii 30 de ani: un parlamentar dezinformează grosolan și instigă împotriva maghiarilor" - strigă, ca din gură de șarpe, căpeteniile udemeriste sătmărene. Nu mai era mult până când acești neo-huni isterici i-ar fi îndemnat pe susținătorii lor radicali să pună mâna pe bâte, ca să rezolve rapid problema.

Dacă aveau un pic mai mult creier și ceva bun simț, zbierătorii-șefi din UDMR Satu Mare ar fi putut citi, înainte de a mă acuza că "instig împotriva maghiarilor", ceea ce scriam acum câteva zile : "Neo-hunii udemeriști din Parlament au votat bugetul mizerabil al guwernerului Cîțu, adică au luat banii din alocațiile și pensiile a milioane de copii și de bătrâni. INCLUSIV COPII ȘI BĂTRÂNI MAGHIARI, dintre care marea majoritate sunt oameni de treabă, care nu trebuie confundați cu șefii udemeriști, adică cu gașca de profitori mizerabili care îi manipulează de 30 de ani".

Ar trebui deci să fie clar pentru orice om normal : nu am ceva contra maghiarilor, ci doar contra politicienilor maghiari mânjiți. Pot fi prieten cu orice maghiar onest, la fel cum sunt inamicul oricărui român hoț sau trădător.

Șefii udemeriști din Satu Mare fac spume la gură contra mea fiindcă am pus reflectorul pe hoțiile lor, unele mână în mână cu niște așa-ziși români. Asta îi ustură pe acești honvezi prădători, nu grija față de maghiarii din Satu Mare ori pentru pacea interetnică. Mai exact : cum ai zis ceva de furăciunile penale comise de grofii-șefi din UDMR, cum ești acuzat instantaneu că ești șovin, extremist etc. Tovarăși honvezi-șefi din UDMR, hoția și mizeria umană n-au nici etnie, nici steag politic.

Puteți face deci spume la gură cât vreți, hoți udemeriști deghizați în oameni onorabili ! Eu o să fiu în continuare cu ochii pe voi și pe hoțiile voastre mizerabile, până când sătmărenii, indiferent de etnia lor, vor scăpa de aceste lipitori nesimțite, cu aere europene, dar cu apucături de stepă asiatică.

Vă garantez, grofișorilor tupeiști : o să vă dau paprika pe săturate, de-o să vă usture peste tot, inclusiv partea din spate care vă ține loc de obraz.

Tags: replica  grofi  radu cristescu  
3381 vizite
Distribuie pe