Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputatul sătmărean Radu Cristescu acuză guvernul că încearcă ”spălarea lui Dan Barna cu detergent bruxellez”
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Vineri, 12 Martie 2021

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, este de părere că anchetarea vicepremierului Dan Barna de către DLAF nu reprezintă nimic altceva decât o campanie de „spălare” a acestuia. Cristescu explică acest lucru prin faptul că DLAF este o structură aflată în subordinea premierului Florin Cîțu, care ar avea în acest sens tot interesul să-l găsească nevinovat pe vicepremierul Dan Barna.

În cadrul emisiunii de joi de la Antena 3, invitat fiind de Ana Maria Roman, l-am auzit pe un lider al USR, pe numele lui Moșteanu, cum spunea foarte senin că Barna a fost invitat (probabil de onoare) de către inspectorii DLAF în legătură cu ancheta privind fraudarea banilor europeni. Doar așa, ca să-i lămurească Barna ce s-a întâmplat, nicidecum în ancheta privind banii furați ....

Nu intru în miezul furăciunilor lui Barna, pentru că acestea fac obiectul unui dosar DNA ( 6 milioane de euro ... ), ținut cu grijă pe un dulap destul de înalt, astfel încât procurorii cei mici să nu ajungă la el.

Că Barna este un penal și că a furat, se vede cu ochiul liber. Doar că este un produs al sistemului și se bucură de protecție. Demagogul Moșteanu mai avea puțin și ne explica, doct, că de fapt Barna îi ia la întrebări pe inspectorii DLAF ! Cum au îndrăznit să-l cheme la audieri, el fiind nevinovat ?!

În schimb mi-a atras atenția o declarație a penalului Barna, conform căreia în România corupția are doar un rol marginal, Barna zice așa : ”Nu vorbesc de corupție, de porcării. Alea au rolul lor, sunt marginale în realitate”.

Cât de nesimțiți sunt cei de la USR, care au umflat premeditat tema corupției, pentru a-i păcăli pe oameni și a smulge voturile alegătorilor, deși știau bine că realitatea e alta. Acum, când liderul USR este anchetat pentru fapte de corupție, brusc corupția nu mai ucide!

Se pare că acum demagogii lideri ai USR nu mai au nicio problemă sa stea la masă cu corupții! S-au așezat la masă fără nicio jenă alături de fostul ministru Costel Alexe, anchetat de DNA pentru corupție, de primarul Chirica de la Iași, trimis in judecată și anchetat de DNA, plus ceilalti miniștri și lideri PNL care au acoperit și sprijinit jaful de la UNIFARM. Dar ceva îmi spune că, de fapt, se încearcă “spălarea” lui Barna cu detergent bruxellez.

Și un mic detaliu : DLAF este o structura cu personalitate juridică in cadrul aparatului de lucru al Guvernului, in coordonarea primului ministru. Și ce să vezi...Barna e viceprim-ministru. Cât o mai fi, până nu vin mascații!

Tags: spalare  barna  radu cristescu  
3010 vizite
Distribuie pe