Locale Altele
Duminica, 19 Mai 2024
Dum, 19 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ministrul Sănătății și-a luat bodyguard de la SPP. Deputatul Radu Cristescu îl ia la întrebări
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Marti, 16 Martie 2021

Într-o postare în stilu-i binecunoscut, deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, îl ia la întrebări pe ministrul Sănătății, care, în plină pandemie, cu sistemul de sănătate varză și strategia de vaccinare haotică, și-a luat gărzi de corp asigurate de Serviciul de Pază și Protecție, privilegiu de care, în mod normal, beneficiază doar premierul și vicepremierul, nicidecum miniștrii. Dar, probabil, singurul ministru din guvern care are nevoie de asemenea protecție se teme de ”teroriști”, așa cum i-a definit premierul Cîțu pe cetățenii care nu-s cuminți.

Zilele trecute m-am intersectat pe holurile Parlamentului cu băiatul ăla din părinți campioni, securiști, ăla micu" de la USR-PLUS, cum îi zice ... Vlăduț Voiculescu, ministrul cu diplome dubioase ori lipsă.

Dar nu ministrul diplomelor și vaccinărilor dubioase era personajul interesant, ci garda lui de corp, cu tocul pistolului aflat la vedere, ca să priceapă lumea rea că nu-i de glumă cu dl ministru USR-PLUS și cu ofițerul lui de protecție.

Fiindcă doar premierul și vice-premierii sânt păziți ,, din oficiu " de SPP, iar Vlăduț de la USR-PLUS e singurul ministru al sănătății care are acest privilegiu, am niște întrebări simple pentru generalul Pahonțu, șeful SPP și al " gardienilor revoluției " lui Iohanis :

- a cerut ministrul Voiculescu protecție din partea SPP ?

- există amenințări la adresa ministrului sănătății ?

- de asta ați cerut suplimentarea bugetului SPP, în pandemie - ca să-i păziți mai bine de alegători pe miniștrii dubioși, hoți și nepopulari ?

Ca să economisim banii de la buget, mă ofer voluntar, domnule general Pahonțu, ca să-l păzesc pe ministrul Voiculescu în schimbul de noapte. Deși cred că ministrul Vlăduț n-o să accepte, fiindcă știe ce zice cântecul despre vremea când se fură - " noaptea, pe fulgerătură ".

Cum e, deci, domnu" general șef Pahonțu ?

Tags: ministru  sanatate  paza  protectie  radu cristescu  
3072 vizite
Distribuie pe