Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
Radu Cristescu despre închiderea magazinelor la ora 18: o măsură idioată luată de un Guvern de imbecili!
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Vineri, 2 Aprilie 2021

Partidul Social Democrat a anunțat vineri că va  ataca în instanță Hotărârea de Guvern care conţine măsura referitoare la închiderea magazinelor la ora 18:00.

Social-democrații susțin că reducerea programului magazinelor are un efect contrar celui urmărit de autorităţi şi favorizează formarea aglomeraţiei care duce astfel la răspândirea noului coronavirus.

„Să ne aducem aminte când au avut pensionarii interval de ore. (...) Era o înghesuială fantastică şi în mijloacele de transport şi în magazine. Dacă ar fi avut puţină minte şi ar fi gândit şi ar fi înţeles ceva din experienţele anterioare, nu ar fi venit cu astfel de măsură aberantă, cu atât mai mult cu cât nu poţi compara România cu statele vestice, pentru că avem alte obiceiuri de consum” – a menționat purtătorul de cuvânt al PSD.

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, și-a exprimat opinia în legătură cu acest subiect, considerând că decizia Guvernului este o măsura aberantă, care doar sporește aglomerația și răspândirea virusului.

”O măsură fără fundament, luată de un Guvern incompetent! Sau, pe românește spus, o măsură idioată luată de un Guvern de imbecili” – a declarat Radu Cristescu.

Tags: psd  contestare  inchidere  magazine  radu cristescu  
1282 vizite
Distribuie pe