Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Soluțiile PSD pentru reluarea normală a activităților economice, sociale și scăderea nivelului de interdicții
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Marti, 6 Aprilie 2021

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, prezintă câteva soluții practice și de bun simț care pot pune capăt mascaradei prin care Guvernul susține că aplică măsuri de protecție împotriva pandemiei și se poate reveni la viață normală în cel mai scurt timp.

- Redeschidere inteligentă: posibilitatea organizării spectacolelor și deschiderii restaurantelor pentru cei care prezintă un test rapid negativ realizat în aceeași zi. Modelul este deja implementat în Germania sau în Spania.

- Testarea periodică de grup în școli, pe lângă testarea obligatorie în cazul apariției cazurilor pozitive (se testează doar un eșantion din fiecare clasă/școală. Dacă testul dintr-un grup e pozitiv, atunci se testează toți membrii grupului).

- Deducerea din impozitul datorat de angajator a costurilor pentru testarea rapidă efectuată propriilor angajați.

- Testarea periodică obligatorie, cu teste rapide, în grupurile cu risc mare de răspândire a virusului (angajați magazine, funcționarii de la ghișee, casierii etc.)

- Folosirea tuturor resurselor medicale pentru extinderea testării gratuite a persoanelor asigurate: medicii de familie, farmaciștii, clinici acreditate – totul pe bază de decontare.

PSD niciodată nu va lua măsuri împotriva românilor și nu va stimula sau genera conflicte între categorii sociale sau profesionale!

PSD nu este adeptul violenței și al diseminării urii de către oamenii politici!

PSD susține dialogul și comunicarea permanentă cu fiecare categorie socială și profesională!

Nici un român nu trebuie lăsat în urmă, indiferent că e angajat la stat sau la privat, că e pensionar, elev sau student!

Tags: masuri  psd  pandemie  radu cristescu  
1558 vizite
Distribuie pe