Locale Altele
Miercuri, 1 Decembrie 2021
Mie, 1 Dec 2021
Prin atacurile la adresa lui Cristescu, Govor provoacă tensiuni în PSD Satu Mare
Florin Răchitan  - Miercuri, 7 Aprilie 2021

Tensiunile care mocnesc de ceva vreme în Organizația Județeană PSD Satu Mare au ieșit la suprafață marți seara, odată cu invitarea la emisiuni diferite, pe două posturi locale de televiziune, a deputatului Radu Cristescu, respectiv a fostului președinte Mircea Govor.

Acesta din urmă tocmai a scăpat de dosarele instrumentate de DNA în ultimii ani și și-a anunțat public dorința de a reveni la conducerea organizației județene a PSD.

În emisiunea de la ITV, Radu Cristescu (cel care, de-altfel, nu a declarat că ar fi interesat de funcția de președinte) a militat pentru reformarea substanțială a organizației sătmărene a celui mai important partid românesc de opoziție, ce are în prezent o conducere interimară asigurată de careianul Ioa Oneț, afirmând, totodată, că noul PSD ar conta și pe experiența politică a lui Mircea Govor, mai ales acum, după ce a fost achitat de toate acuzațiile ce i s-au adus în ultimii ani.

În schimb, la emisiunea de pe postul NVTV, Mircea Govor l-a atacat pe singurul deputat PSD de Satu Mare, tensionând astfel situația exact în săptămâna în care sunt așteptați la Satu Mare liderii naționali ai PSD, în frunte cu președintele Marcel Ciolacu.

Este puțin probabil ca în acest week-end să se ia vreo decizie oficială în privința conducerii organizației sătmărene a PSD, dar se așteaptă ca măcar prezența liderilor naționali să detensioneze situația de care, de-altfel, deja se bucurau grofii de la conducerea municipiului și județului.   

1210 vizite
Distribuie pe