Locale Altele
Marti, 30 Noiembrie 2021
Marti, 30 Nov 2021
Noi dezvăluiri ale deputatului Cristescu despre fostul lider PSD Mircea Govor: țeapa la bancă
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Luni, 17 Mai 2021

În războiul intern care se desfășoară în PSD Satu Mare deja de câteva luni (miza fiind rămânerea sau nu sub jugul grofilor) deputatul Radu Cristescu iese cu noi dezvăluiri despre Mircea Govor și dă publicității, în premieră și în mod cu totul neobișnuit în balta stătută a vieții publice sătmărene, documente despre o presupusă țeapă trasă unei bănci de către firmele controlate în trecut de fostul lider județean al PSD. Publicăm integral postarea deputatului Radu Cristescu:

După ce a prejudiciat bugetul statului, vânzându-și firma cu datorii unui african din Sudan, ex-inculpatul Govor Mircea a dat un tun și Băncii Comerciale Române (BCR) Carei.

Astfel, “prea-cinstitul” Govor a luat un credit de la BCR, iar ca garanți ai creditului apar Company Govor-grup SRL și Lavi & Cara, al fratelui său, Govor Mirel.

Schema prădăciunii este una clasică: șmenarul Govor preia o societate gata făcută, de la un anume Șuta și nevasta-sa, dă tunul la BCR, apoi o dă mai departe unui anume Leuciuc și firma intră apoi în faliment, dispărând.

Simplu, nu?!?

Paguba cauzată BCR este de 1 milion de dolari, o sumă colosală pentru anul 2002.

Ulterior, se încearcă recuperarea datoriei de către BCR, dar cu complicități pro-Govor la toate nivelele. Prin metodele folosite de acești țepari, la licitații nu participă nimeni și implicit nu se vinde nimic, deci nu se poate recupera prejudiciul.

Paguba de 1.000.000 de dolari rămâne nerecuperată, iar firmele lui Govor dispar în timp (veți vedea, int-o altă postare, cum dispare Company Govor Grup și cum se extrage șmenarul penal Govor din firmă).

Asta în timp ce zeci de mii de sătmăreni cu mici firme și-au pierdut afacerile, casele și sănătatea în urma unor împrumuturi luate de la bănci!

Hoțul strigă "hoții" ! Un șmenar penal ordinar, cum e ex-inculpatul Govor Mircea, are tupeul nesimțit să se bată cu pumnul în piept și să dea acum lecții publice, fără nici o rușine!

Govore, manglitor de milioane, uită-te în oglindă, dă-ți cu apă rece pe față și nu mai scuipa întruna, ca un șarpe veninos, bătrân și fără dinți!

Vremea prădătorilor parșivi și primitivi, cum ești tu, a trecut !

(cronologia lanțului penal - în fotografiile cu documente)1631 vizite
Distribuie pe