Locale Altele
Marti, 30 Noiembrie 2021
Marti, 30 Nov 2021
Deputatul Radu Cristescu face dezvăluiri despre legăturile dintre fostul lider Mircea Govor și grofi
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Marti, 25 Mai 2021

Războiul intern din PSD continuă cu noi dezvăluiri făcute de deputatul Radu Cristescu, de data aceasta despre legăturile ”de afaceri” dintre fostul lider județean al partidului, Mircea Govor, și grofii UDMR-iști.

Publicăm integral postarea deputatului, care a adăugat pe pagina sa de Facebook și documente doveditoare în acest sens.

Dacă credeți cumva, stimați sătmăreni, că ex-penalul Govor Mircea, actualul “achitat” de la Curtea de Apel Oradea (veți vedea curând cum), a țepuit doar bugetul local și de stat, inclusiv al BCR, va înșelați....

Dacă ați crezut ca le-ați vazut pe toate, în legătură cu penalul Govor, iar vă înșelați!

Iată, deocamdată, doar o parte din cei țepuiți de șmenarul Govor Mircea și firmele sale:

-SC Electrica Transilvania Nord SA

-Sucursala de distribuție și furnizare a energiei electrice Satu Mare

- Banca Comercială Romană - Sucursala Carei

-Inspectoratul Teritorial de Munca Satu Mare

-Primăria Municipiului Satu-Mare, Direcția de Impozite și Taxe

- SC Apa Serv SRL Satu Mare

- SC Comunala SA Satu Mare

-EON Gaz România SA - Targu-Mureș

-SC Profi Tools Satu-Mare

Metoda este clasica : Govor intră in firma Minexim SRL ca unic asociat, îi schimbă numele în SC COMPANY GOVOR GRUP SRL și numește ca administratori oameni de-ai lui, după care cedează firma surorii sale, Govor Mirela, actualmente Suciu, care o și falimentează. Deci firma dispare, cu tot cu datorii.

Simplu, nu?

Asta in timp ce mii de sătmăreni au fost debranșati de la apa, curent electric și gaz de aceste societăți, pentru ca nu și-au plătit datoriile.

Iar sora penalului Govor, în loc sa plătească prejudiciul sau sa fie acolo unde ii este locul ... acum este director comercial la Apa Serv, adică tocmai una dintre societățile pe care le-a țepuit. Adică sora penală a penalului Govor e directoare subordonată grofilor UDMR-iști care au pus cu totul mâna pe hățurile orașului și județului Satu Mare.

Acum înțelegeți de ce unii parșivi și mânjiți toxici nu vor o alianță românească în Sătmar?

Când un om de nimic ca Govor își bagă propria soră în gura pușcăriei, mai e ceva de spus despre un asemenea reziduu uman ?

Când o asemenea scursură morală se suie la tribună și dă lecții publice, mai rămâne să vedem în Satu Mare șefi udemeriști cu obraz, ca să ne facem cruce ca la sfîrșitul lumii.

Sau poate e vremea ca astfel de porcine cu cravată să fie trimise acolo unde le e locul, în cotețul lor penal, ticsit cu banii scurși din prădăciunile de pe urma cărora s-au îmbogățit porcește.

Lăsăm asemenea jivine să ne dea lecții sau facem curățenie?!2230 vizite
Distribuie pe