Locale Altele
Luni, 26 Februarie 2024
Luni, 26 Feb 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma și-a anunțat candidatura pentru președinția PNL Satu Mare
Florin Răchitan  - Joi, 3 Iunie 2021

În pregătirea alegerilor interne din toamnă de la nivel național, filialele județene ale Partidului Național Liberal care au conduceri interimare trebuie să-și aleagă președinți pentru un mandat întreg.

Este și cazul Organizației Județene PNL Satu Mare, unde actualul președinte interimar Adrian Cozma este primul care și-a anunțat candidatura penttru acest post, alegând un loc simbolic pentru a face acest anunț, la fel ca la lansarea candidaturii sale pentru Parlament, sub soclul statuii lui Vasile Lucaciu.

Alături de el au fost marea majoritate a membrilor Biroului Permanent Județean al PNL, care i-au acceptat candidatura în ședința ce se desfășurase anterior acestui eveniment.

În discursul său, Adrian Cozma a declarat că este momentul ca partidul să dea dovadă de unitate și seriozitate pentru a performa atât în guvernarea locală, cât și la nivel național. El a precizat, de asemenea, că fiecare membru al PNL are ocazia să-și facă o carieră politică în cadrul partidului, în condițiile în care, de când a preluat conducerea interimară a organizațiiei județene, a schimbat criteriile de promovare și a pus baza pe experiența, profesionalismul și seriozitatea colegilor.

”Am deschis șirul candidaturilor penttru președinție, dar îi invit și pe ceilalți colegi care doresc să ia parte laa această competiție internă. De când conduc organizație județeană am construit împreună un partid puternic la Satu Mare și consider că funcția de deputat și cea de președinte merg bine împreună, pentru a putea să facem și mai mult pentru comunitatea sătmăreană” – a declarat Adrian Cozma.

El a dezvăluit, totodată, că în competiția de la nivel național, el personal îl susține pe premierul Florin Cîțu pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, dar decizia oficială cu privire la candidatul pe care-l va susține PNL Satu Mare va fi luată tot în cadrul BPJ.

”Eu cred că domnul Cîțu este viitorul. Susținerea mea personală nu este o poziționare împotriva cuiva, ci pentru ceva și știu că premierul are susținere mare în cadrul partidului. Noi, cei din partea aceasta a Ardealului, ne-am consfătuit cu primarii și președinții de consilii județene care reprezintă modele de administrație publică și pentru mine și aceasta este concluzia la care am ajuns împreună” – a încheiat Adrian Cozma.

2822 vizite
Distribuie pe