Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Emil Boc: „Ludovic Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL. Dacă nu era preşedintele Iohannis nu eram la guvernare!”
Cronica Romana  - Luni, 21 Iunie 2021

Emil Boc a lansat un nou atac la adresa lui Ludovic Orban. Primarul din Cluj a declarat că dacă nu era preşedintele Iohannis, PNL nu mai era la guvernare.

Primarul din Cluj a declarat că actualul preşedinte al PNL nu mai are capacitatea de a duce partidul la nivelul următor, precizând că ultimele alegeri au fost câştigate datorită preşedintelui Klaus Iohannis.

„Domnul Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL pentru că a pierdut ultimele alegeri. Să fim bine înţeleşi, ultimele alegeri pentru PNL le-a câştigat preşedintele Iohannis, nu domnul Ludovic Orban. Dacă nu era preşedintele Ioahnnis PNL-ul nu era la guvernare. Ca să fim corecţi cu istoria!

Rolul domnului Orban a fost important în momentele când am câştigat europarlamentarele, apoi cu preşedintele prezidenţialele. Dar benzina domniei sale se aproapie de sfârşit când vorbim de capacitatea de a duce mai departe un partid la nivelul următor.

Atunci trebuie să te uiţi la un lider care are capacitatea din mers, din partid, să ducă partidul la nivelul următor. Din punctul acesta de vedere am văzut în actualul premier un om care se dedică şi îşi doreşte să schimbe în bine, îşi asumă schimbările importante, partea asta de vaccinare, de pandemie s-a implicat total ”, a declarat primarul din Cluj într-o emisiune la Ziua Live.

Reamintim că edilul îl susţine pe premierul Florin Cîţu la şefia PNL.

„Premierul Orban și-a făcut datoria la momentul la care a fost premier. A dus țara printr-un moment greu și a terminat în picioare această bătălie. Florin Cîțu a preluat din mers ștafeta și confirmă în fiecare zi. Cred că acesta e marele avantaj al PNL, că are ocazia să aibă oameni care duc ștafeta mai departe. Asta este viața politică: să ai oameni capabili care să ducă și partidul și România la nivelul următor.  Din punctul meu de vedere Florin Cîțu este viitorul României și al PNL.

Florin Cîțu are multe argumente. (…) Florin Cîțu poate să scoată ce este mai bun din România”, a precizat primarul.

1529 vizite
Distribuie pe