Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Totul pentru noră, totul pentru famiglie (cronica unui concurs aranjat)
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Marti, 7 Septembrie 2021

Deputatul sătmărean Radu Cristescu face dezvăluiri interesante despre manevrele care se fac în pregătirea unui ”concurs” de angajare la Curtea de Conturi Satu Mare, un fel de ”cimitir de dinozauri”, în care inspectorii cu salarii de bugetari nesimțiți fac ”controale” la instituțiile administrațiilor publice locale și constată pagube de miliarde de lei din banii publici cheltuiți de primari cam cum vrea p... lor, dar cam cu atâta rămân.

O pasăre abia decolată de pe pervazul unui birou din Satu Mare ne-a povestit ce mai bîrfesc babele din târgul sătmărean. De exemplu, cică un prea-cinstit și celebru ex-arestat ar fi aranjat ploile pentru un concurs la Curtea de Conturi.

Concursul va avea loc vineri, iar aranjarea ploilor a fost făcută de ex-arestat pentru două pupeze: Mariana și Iustina, adică noră-sa și tovarășa ei de pahar și escapade pline de gimnastică artistică.

Unii colegi de partid ai ex-arestatului, mai naivi și mai de bună credință, ar putea spune că pentru aceste două poziții de la Curtea de Conturi ar fi mai potriviți doi oameni competenți și serioși, nu două pupeze care știu doar o singură poziție. Așa e, dar se vede că ex-arestatul despre care e vorba are alte reguli, deci nora lui și tovarășa ei de pahar contează mai mult decât membrii serioși ai partidului din care face parte.

A zis cineva "Mircea Govor...”? Nu putem să credem că despre el e vorba...

Dar dacă e el, probabil că de asta vrea iar la butoane.

Domnu" Busuioc, tot ca pe vremuri merg treburile...?

1433 vizite
Distribuie pe