Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Adrian Cozma: ”Educația copiilor noștri este prioritatea noastră de zi cu zi”!
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Marti, 14 Septembrie 2021

Participând la festivitățile de deschidere a anului școlar la Școala Gimnazială Păulești, Colegiul Național Ioan Slavici, Colegiul Național Doamna Stanca, Colegiul Național Mihai Eminescu și Colegiul Economic Gheorghe Dragoș, deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a transmis câteva gânduri elevilor, profesorilor și părinților.

Au fost momente emoționante atât pentru copii, părinți și profesori, dar și pentru mine și m-am bucurat de o zi frumoasă. În jurul copiilor e mereu bucurie și bună dispoziție.

Educația copiilor noștri e prioritatea noastră de zi cu zi. Școala e locul de unde putem reporni dezvoltarea sustenabilă și durabilă a comunităților și a țării. Familia și școala rămân pilonii de bază pentru a avea tineri educați și comunități sănătoase.

Mesajul meu se leagă de faptul că toți copiii trebuie pregătiți pentru viață și pentru a învăța o meserie.

Sunt două lucruri care vor defini pe fiecare dintre tinerii care vor absolvi școala și care vor păși în viață. E important ca școlarii de astăzi să devină tinerii responsabili de mâine. Totodată fiecare dintre noi trebuie să sprijinim ca toți tinerii să învețe o meserie care să le dea independență și care să le netezească drumul în viață.

Vom investi în educaţie continuu pentru că e singura șansă la dezvoltare. E mesajul pe care îl transmit pretutindeni. Informații avem, avem acces la orice, mai trebuie ca noi, cei care suntem responsabili, administrație locală și profesori să asigurăm condiții bune și o bună formare a tinerilor pentru că au nevoie de îndrumare, de sfaturi bune și de instruire civică.

Un copil educat e un adult câștigat.

Tinerii care au primit o bună educație vor avea grijă de părinți, de mediu, de bunuri în general și vor încerca mereu să aducă un plus în jurul lui prin ceea ce face. Ar fi o mare realizare, atât pentru noi, pentru părinți și sigur cel mai mult pentru ei, ca aceste gânduri de astăzi să se transforme în realitatea de mâine.

Mult succes tuturor în noul an școlar 2021-2022!

792 vizite
Distribuie pe