Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Radu Cristescu cere demisia ministrului de Interne pentru organizarea iresponsabilă a congresului PNL în plină pandemie
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Marti, 28 Septembrie 2021

Într-o postare publică, deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu îl critică dur pe ministrul de Interne, Lucian Bode, care, nesocotind toate legile și regulile asupra cărora ar trebui să vegheze chiar el, a permis organizarea congresului PNL cu partticiparea a mii de membri de partid în plină pandemie.

Au trecut 72 de ore de la festivalul nesimțirii, alias congresul PNL de la Romexpo, în care 5.000 de inși s-au adunat să-și aleagă noul Papă, în plină pandemie, vrând parcă să se asigure că virusul va fi împrăștiat în toate județele țării.

Nimic nou sub soare: în Secolul XIV, un alt Papă chema credincioșii să vină și să se roage în grup împotriva Marii Ciume, reușind doar să o răspîndească și mai tare.

Au trecut 72 de ore și ministrul de Interne - și, mai grav, ministru interimar la Justiție - Lucian Bode, încă nu a avut decența să-și prezinte demisia după ce a girat iresponsabilitatea de la Romexpo, încălcând toate legile și regulamentele în vigoare. Ori poate acele reguli se aplică doar românilor de rând, cei care plătesc taxele, nu le și spoliază.

Chiar "trebuie să moară oameni", cum zicea Iohanis după tragedia de la Colectiv, pentru ca acest figurant liberal să plece?

Lucian Bode, șarlatan iresponsabil, tu nu mai ai dreptul să stai un minut pe scaunul de ministru. Dă-ți demisia neîntârziat și cere scuze tuturor românilor!

1546 vizite
Distribuie pe