Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Radu Cristescu: ”Iohannis, nach hause gehen”!
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Vineri, 1 Octombrie 2021

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, reacționează după tragedia care s-a întâmplat azi la spitalul din Constanța, transmițându-i președintelui un mesaj în limba lui.

După tragedia de la Piatra Neamț, în noiembrie, l-au întrebat pe președinte dacă nu e cazul ca guvernul Orban să plece, cum a plecat și guvernul Ponta după Colectiv. Îmi amintesc perfect răspunsul lui Iohannis: nu trebuie să plece, pentru că e un guvern în funcție de nici un an și, vezi Doamne, nu a avut timp să repare lucrurile.

Suntem un an mai târziu, între timp au mai ars oameni în 9 spitale, avem zeci de morți adunați și ce ne spune dl.președinte, cu adâncă preocupare și îngrijorare? Că România e un stat eșuat!

Probabil cea mai gravă afirmație de când e președinte, nu că n-ar fi reală... Dar, ce să vezi? Nicio vorbă despre demisii, răspunderi, vinovății. Nicio înfierare mânioasă, niciun nume rostit printre dinți.

Doi ani de guvernare de dreapta și continuă să moară oameni de la prizele din spitale, în regimul celor care promit autostrăzi până la Gdansk, centrale nucleare și digitalizarea patriei.

Ce s-a întâmplat azi în spitalul din parohia liberalului Chițac nu mai e neajuns al sistemului sanitar, nu mai e ghinion, nu mai e neglijență. E direct crimă!

Iohannis, Cîțu, câți oameni mai trebuie să moară pînă să înțelegeți că vremea voastră a apus? Câte lacrimi trebuie să mai curgă pe la porțile spitalelor? Când aveți de gând să plecați acasă? Spălați-vă sângele de pe mâini, asasinilor, și cărați-vă până nu vă bate lumea cu pietre pe stradă. Misiunea voastră ucigașă trebuie să înceteze grabnic. România nu e feuda voastră. Iohannis, nach hause gehen, poate așa înțelegi mai bine...

1449 vizite
Distribuie pe