Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
Deputatul Radu Cristescu, acuzații GRAVE: Directorul de cabinet al ministrului de Interne e dezechilibrat psihic în sens medical, mincinos, prost și penal
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Marti, 5 Octombrie 2021

Deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, face acuzații grave în privința echipei conduse de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. Cristescu arată cu degetul spre Marius Florin Mihailă, comisar-șef de Poliție și director de cabinet al ministrului, pe care îl acuză că e dezechilibrat psihic și penal.

Ministerul de Interne a lu’ Bode, pe mâna unui dezechilibrat psihic

Nu spune mare lucru românilor numele de Marius Florin Mihailă. Și e firesc, omul fiind o nulitate anonimă. Din păcate, o nulitate cu funcții și puteri. Comisar-șef de Poliție și director de cabinet al ministrului Internelor, personaj pe la care trec toate actele și documentele secrete (oare are certificat ORNISS?) și cel pe la care trec toți șefii de structuri înainte de a intra la ministru. Ei bine, acest om e definit de patru ”calități” mari și late: e dezechilibrat psihic în sens medical, e mincinos, e prost și penal.

Ce-l ține în funcție? Doar statutul său de fost coleg de liceu și prieten cu ministrul Lucian Bode, altă lumină a sistemului.

Mihăilă a picat testul psihologic, obligatoriu în MAI, cu un calificativ grav: INAPT PENTRU FUNCȚIE.

Ați citit bine: INAPT!

Cei din conducerea ministerului spun că individul chiar afișează un comportament dubios, ceea ce pare a confirma calificativul primit.

Mihăilă nu numai că este dezechilibrat psihic, este și un mincinos patentat. Când a fost numit rector al Academiei de Poliție de catre fostul ministru Vela, la insistența camaradului Bode, a stat doar trei zile pe post!!!

Motivul?

Se afla într-o cercetare disciplinară și a trebuit demis de către chestorul Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul de Interne.

Pe lângă faptul ca este și mincinos patentat, Mihăilă mai este și prost. De ce?

A luat rușinoasa notă 3.30 la concursul de la IGPR, unde, de asemenea, a mințit că nu este și nu se află într-o cercetare disciplinară.

Deci, este și penal!

Se pare, cum spuneam, că singura lui calitate este aceea de fost coleg de liceu cu ministrul de Interne, Lucian Bode.

Deci, domnule ministru Bode, pe lângă faptul că ai girat iresponsabil explozia de infectări de după Congresul PNL, iată că acum ai încă un motiv să îți dai DEMISIA! Ai ridicat în rang un individ dubios, penal, mincinos și incompetent fără să-ți pese că vulnerabilizezi o instituție de maximă importanță în stat.

Se aude prin târg că visezi la scaunul lui Cîțu.

Zic, mai bine, așează-te pe scaunul mașinii și pleacă definitiv acasă, la Zalău, cu mare viteză și cu nino-nino în funcțiune. După nesimțirea cu care ai sfidat azi Parlamentul, refuzînd să vii la Ora Guvernului, nu ți-au mai rămas prea multe lucruri de făcut.

Pleacă și lasă-ne, Bode!

1199 vizite
Distribuie pe