Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
Deputatul Radu Cristescu nu recunoaște noua conducere interimară a PSD Satu Mare și o consideră nestatutară
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Vineri, 8 Octombrie 2021

Deputatul social-democrat de Satu Mare, Radu Cristescu, a reacționat la finalul săptămânii trecute, după ședința în urma căreia s-a anunțat faptul ca Mircea Govor este noul președinte interimar al Organizației Județene PSD, afirmând că alegerile sunt nestatutare.

Singurul parlamentar PSD de Satu Mare își păstrează punctul de vedere și acum, după prima ieșire publică a noii echipe de conducere a PSD, despre care afirmă caă, de fapt, e doar o păcăleală, iar cei aleși nu au fost confirmați de conducerea centrală a partidului.

“Acest individ pe numele lui Govor a preluat abuziv conducerea organizației județene a PSD, organizând un simulacru de alegeri fără acordul conducerii partidului, pacalindu-i pe ceilalți membri ai Biroului Politic Judetean ca este legal și statutar ceea ce face.

De-altfel nici nu ne puteam astepta la altceva de la Govor, un om care toată viața lui a încălcat legea, fiind și arestat pentru asta. Iar toate acestea le-am arătat și susținut cu probe în prezentările mele publice de până acum.

Din păcate, prin ceea ce a făcut pune intr-o lumină proastă organizația județeană și tot partidul, atât în fata alegătorilor cât și în fata conducerii centrale” – a declarat deputatul Radu Cristescu.

1851 vizite
Distribuie pe