Locale Altele
Miercuri, 8 Decembrie 2021
Mie, 8 Dec 2021
Radu Cristescu i-a liniștit pe protestatarii anti-vaccin
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Miercuri, 17 Noiembrie 2021

”Radu Cristescu e singurul membru cu cojones din PSD” – au scris protestatarii anti-vaccin pe pagina lor de Facebook după ce au înmânat deputatului sătmărean petiția cu peste 1.000 de semnături în care solicită ca partidul să nu voteze Legea Certificatului Verde.

Zeci de protestatari din Capitală au mers marți la sediile principalelor partide politice, unde au protestat împotriva introducerii certificatului verde pentru angajați.

La sediul central al PSD din București, în fața manifestanților a ieșit deputatul Radu Cristescu, care, după ce le-a explicat poziția social-democraților legată de certificatul verde, a invitat pe câțiva reprezentanți în sediul partidului, unde a fost înregistrată petiția manifestanților.

Acesta i-a liniștit pe protestatari, asigurându-i că parlamentarii PSD Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel nu sunt pentru certificatul verde în această formă.

”Să aveți încredere în Partidul Social Democrat – partid care a votat în Senat împotriva acestui certificat verde” – i-a îndemnat Radu Cristescu pe protestatari.

”PSD încearcă să îmbunătățească tot ce se poate îmbunătăți legat de certificat, dar niciodată nu va vota împotriva românilor, niciodată!” - a mai punctat deputatul PSD.
994 vizite
Distribuie pe