Locale Altele
Miercuri, 19 Ianuarie 2022
Mie, 19 Ian 2022
Adrian Cozma a agitat spiritele în ședința PNL pentru desemnarea miniștrilor din noul guvern
Florin Răchitan  - Luni, 22 Noiembrie 2021

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a fost unul dintre liderii liberali din țară care s-a abținut la votarea listei cu miniștrii propuși pentru noul guvern PNL-PSD-UDMR în ultima ședință organizată la Vila Lac.

Ședința a fost una tensionată de la început, mai mulți lideri obiectând la adresa lui Florin Câțu și a lui Klaus Iohannis, acesta din urmă fiind văzut vinovat de alianța cu PSD, de care foarte mulți sunt nemulțumiți.

Lucrurile au explodat într-o adevărată confruntare verbală când sătmăreanul Adrian Cozma a propus ca miniștrii ce vor ocupa cabinele să fie votați unominal și nu pe listă, astfel încât unii dintre ei să poată fi schimbați și nu acceptați cu echipa întreagă.

Propunerea lui Adrian Cozma nu a fost însă supusă la vot, deși fusese sprijinită și de alți lideri, precum Ciprian Ciucu, Hubert Thuma, Alina Gorghiu sau Florica Cherecheș, șefa organizației de femei. ”E inadmisibil ca măcar trei dintre miniștri să nu fie supuși la vot uninominal” - a spus Adrian Cozma în ședința PNL

1030 vizite
Distribuie pe