Locale Altele
Vineri, 21 Ianuarie 2022
Vin, 21 Ian 2022
Radu Cristescu despre ultimele măsuri anunțate de Guvern: Inconsecvența nu ajută în lupta cu pandemia!
Cabinet Parlamentar Radu Cristescu  - Joi, 6 Ianuarie 2022

Cu toate că este reprezentantul unuia dintre partidele din coaliția de guvernare, deputatul PSD de Satu Mare, Radu Cristescu, pune câteva întrebări la care se gândește o bună parte a populației, în legătură cu ultimele măsuri restrictive anunțate de Guvern pentru limitarea pandemiei de Covid.

Zilele acestea, guvernul pregătește noi restricții, cu intenția de a eficientiza combaterea noului val de COVID 19. În principiu, adaptarea la noua situație e un lucru bun și necesar, numai că , din păcate, continuă practica absolut contraproductivă a inconsecvențelor cronice, care fac ca lucrurile bune până ieri să devină rele de mâine.

E și cazul cu măștile textile, care până acum erau recomandate, dar care, conform noilor reglementări, vor fi interzise, așa cum reiese din declarațiile oficiale.

Nu sunt specialist în medicină, dar mă întreb și eu, ca orice om simplu : dacă măștile textile erau bune până acum, dar vor fi interzise, asta înseamnă că ele au fost inutile, adică n-au avut efect ? În această logică, cei care au recomandat oficial aceste măști nu sunt cumva vinovați de zădărnicirea combaterii pandemiei?

Chiar dacă sunt parlamentar din coaliția de guvernare, nu mă pot face că nu văd aceste semne de întrebare justificate. Responsabilii guvernamentali trebuie să răspundă la aceste întrebări în mod onest, pe înțelesul tuturor cetățenilor. Asta e datoria guvernanților, nu datul vinei pe populație. Altfel, riscăm ca derapajele din perioada trecută să se repete, iar asta ar însemna noi victime, noi aglomerări ale spitalelor și scăderea încrederii în guvern și în statul român în general. Și cred că guvernul nu vrea asta, în nici un caz.

1116 vizite
Distribuie pe
PaulPuiu
Il fac pe Cristescu prefect pana la urma in locul lui Govor????
2022-01-13 18:22:50