Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii sătmăreni au cinstit cum se cuvine ziua PNL
PNL Satu Mare  - Marti, 24 Mai 2022

În istoria României, 24 mai este ziua PNL. În urmă cu 147 de ani, în 1875, se înființa PNL, un partid care, vreme de aproape un veac și jumătate, s-a identificat cu istoria modernă a României.

Liberalii sătmăreni au cinstit așa cum se cuvine această înălțătoare aniversare, fiind prezenți în număr mare la depunerea unor jerbe la bustul lui I.C. Brătianu și la placa memorială care marchează faptul că la Satu Mare a fost înființată prima filială PNL din Transilvania, în 1919.
A urmat apoi un incitant simpozion despre importanța acestui eveniment, desfășurat la Centrul Multicultural ,,Poesis” din Satu Mare.

Despre istoria PNL național și local și rolul pe care acest partid l-a jucat în istoria noastră națională au vorbit: subprefectul Romeo Pop, inspectorul general școlar Anișoara Boitor, primarul comunei Socond, Nicolae Cornea Mare, Bianca Murgu, lider al tineretului liberal, omul de afaceri Augustin Iștoc, precum și scriitorul Felician Pop.Momentele muzicale au fost asigurate de cantautorul Adrian Lupescu. Manifestarea a fost moderată de Secretarul General al PNL Satu Mare și vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni.1315 vizite
Distribuie pe