Locale Altele
Sambata, 25 Iunie 2022
Sam, 25 Iun 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma: Propunere liberală adoptată. România va produce energie verde pe terenurile mai puțin fertile
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Joi, 23 Iunie 2022

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, inițiator al legii care facilitează producerea de energie din surse regenerabile pe terenuri agricole degradate, consideră că măsurile liberale vor aduce investiții importate, energie curată mai multă și prețuri mai mici pe facturile românilor.

Le mulțumesc colegilor deputați care au votat pentru inițiativa liberală care va facilita construirea de parcuri de producție a energiei regenerabile din sursă solară, eoliană, biomasă, biolichide și biogaz pe terenurile agricole cu productivitate foarte slabă.

Într-o perioadă în care toate statele europene caută soluții la criza energetică determinată de Rusia, soluțiile propuse de PNL ne vor ajuta să scăpăm definitiv de dependența energetică din import. Este o lege extrem de importantă și pentru succesul implementării Programului Național de Redresare și Reziliență, pentru realizarea de investiții din fondurile nerambursabile pe care Comisia Europeană ni le-a pus la dispoziție.

Modificările propuse de noi, liberalii, elimină și piedicile administrative care, în anii trecuți, au blocat realizarea de capacități de producție de energie curată. Am încredere că investițiile care se vor realiza în România în baza acestei legi se vor vedea în viitor și în prețuri mai mici pe facturile pe care le plătesc gospodăriile și antreprenorii români. Oricât nu ar vrea să recunoască unii, energia curată, regenerabilă, este resursa viitorului.

497 vizite
Distribuie pe