Locale Altele
Vineri, 2 Iunie 2023
Vin, 2 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Directorii PSD-işti „bolnavi” nu vor scăpa de demitere
Florin Răchitan  - Joi, 8 Octombrie 2009

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Satu Mare, Petre Mureşan, i-a avertizat pe directorii PSD-işti care au intrat în ultimele zile în concedii medicale că nu vor scăpa de demitere.

 

Domnia sa a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că directorii PSD-işti vor fi schimbaţi din funcţie chiar în prima zi în care se vor prezenta la locurile de muncă, după concediile medicale în care au intrat subit mulţi dintre ei.

 

Petre Mureşan şi-a exprimat dezamăgirea pentru lipsa gesturilor de demnitate din partea directorilor PSD-işti, care sunt conştienţi că au fost numiţi în posturile respective pe criterii politice.

 

În ton cu moda politică a zilei de joi, tema principală a conferinţei de presă a constituit-o explicarea iniţiativei Guvernului Boc II de aşi asuma răspunderea în Parlament pentru noua lege a pensiilor. Petre Mureşan a insistat asupra factorilor care „sufocă” bugetul statului român, enumerând cifre şi date statistice din care rezultă faptul că fără o reformă radicală a sistemului de pensii, românii activi pe piaţa muncii nu vor mai reuşi să-şi întreţină pe termen lung concetăţenii inactivi, care sunt mult mai numeroşi.

Tags: petre muresan  pdl  conferinta  
1705 vizite
Distribuie pe