Locale Altele
Miercuri, 5 Octombrie 2022
Mie, 5 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primele pachete din programul ”Masă caldă” împărțite de deputatul Adrian Cozma la școala din Socond
Florin Răchitan  - Vineri, 16 Septembrie 2022

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a împărțit primele pachete cu mâncare din cadrul programului guvernamental ”Masă caldă” elevilor de la școala din Socond, la câteva zile după demersurile sale pentru extinderea acestui program de la trei școli din județul Satu Mare, câte erau anul trecut, la alte șase școli din mediul rural.

Astfel, mai mult de 600 de copii din Socond, comuna care era până nu demult cea mai subdezvoltată din județul Satu Mare, beneficiază de acum zilnic de pachete cu mâncare caldă livrată la școală, alături de peste 2.000 colegi de-ai lor de la școlile din Beltiug, Terebești, Cărășeu, Acâș, Culciu Mare, Bogdand, Săuca și Orașu Nou.

”Programul Masă caldă pentru elevii din școala primară trebuie extins la nivel de țară. Piețele românești de legume și producătorii autohtoni pot livra produse bune și proaspete, iar rezultatul nu poate fi decât unul bun, atât pentru educație, cât și pentru economia locală.

Putem oferi o masă sănătoasă și ieftină și să sprijinim la modul real producătorii locali. Beneficiile sunt foarte importante, unele pe termen scurt, altele după câțiva ani buni, dacă de mici copiii vor consuma produse sănătoase” – a declarat Adrian Cozma.

1208 vizite
Distribuie pe