Locale Altele
Vineri, 28 Februarie 2020
Vin, 28 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Csehi Arpi reales
Florin Răchitan  - Sambata, 17 Octombrie 2009

Delegaţii organizaţiilor locale ale UDMR l-au reales cu o majoritate zdrobitoare pe Csehi Arpad în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a partidului.

 

Conferinţa judeţeană a UDMR Satu Mare s-a desfăşurat vineri seara la Filarmonica „Dinu Lipatti”, la lucrările acesteia participând 229 delegaţi, din care doar doi au votat împotriva lui Csehi.

 

În debutul conferinţei, participanţii au fost salutaţi de reprezentanţii celorlalte partide sătmărene, Eva Mărgineanu din partea Forumului Democrat German, vicepreşedintele Mircea Govor din partea PSD şi vicepreşedintele Valentin Breban din partea PD-L, precum şi preşedintele PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, care şi-a ţinut discursul în limba maghiară, învăţată în familie.

 

Înainte de momentul votului, Csehi Arpad, care a îndeplinit funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene UDMR Satu Mare în ultimii doi ani, a prezentat un bilanţ, din care reiese că rezultate obţinute de partidul reprezentativ al maghiarilor au fost foarte bune cu ocazia alegerilor ce s-au desfăşurat în această perioadă.

 

În ceea ce priveşte planurile de viitor, Csehi Arpad a atras atenţia că este nevoie de multă muncă pentru reconstrucţia organizaţiilor locale ale UDMR, în caz contrar urmând să aibă „surprize neplăcute” la alegerile din 2012.

 

Conform unei modificări aduse statutului, aprobată de participanţii la conferinţa judeţeană, noul mandat al lui Csehi Arpad va dura patru ani şi va cuprinde, prin urmare, şi perioada campaniei electorale şi a alegerilor locale şi parlamentare din 2012.

 

Pentru a face faţă sarcinilor pe care le presupune „munca de partid”, Csehi Arpad a propus, iar delegaţii au acceptat, ca el să fie ajutat de un preşedinte executiv, în persoana primarului comunei Dorolţ, Mihai Găman.

Tags: csehi arpad  presedinte  udmr  
989 vizite
Distribuie pe