Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campanie pentru Mircea Geoană în comuna Medieșu Aurit
Biroul de Presă al PSD Satu Mare  - Miercuri, 28 Octombrie 2009

În data de 27 octombrie, echipa de campanie a PSD, coordonată de Cristinel Darie și Radu Roca, s-a deplasat în comuna Medieșu Aurit, pentru a susține candidatura lui Mircea Geoană la funcţia de preşedinte al României.

 

Cei aproximativ 20 de membri ai echipei au împărțit materiale promoționale, calendare și pliante cu oferta electorală a candidatului Alianței PSD+PC la alegerile prezidențiale printre angajatele firmei de confecții I Deea SRL, dar și cetățenilor din comună.

 

În discuțiile purtate de echipa de campanie cu alegătorii din Medieșu Aurit au fost prezentate principalele argumente în favoarea alegerii lui Mircea Geoană în cea mai inaltă funcție în stat, alegere care va readuce echilibrul și stabilitatea atât în plan intern, cât și în relațiile externe ale României. 

 

La problemele invocate de cei doi patroni ai firmei de confecții, Lenuța și Mihai Iancu, au fost enumerat soluțiile anticriză prevăzute în oferta electorală a președintelui PSD Mircea Geoană pentru câștigarea Președinției României.

Tags: campanie  psd  medies  
1510 vizite
Distribuie pe