Locale Altele
Duminica, 21 Aprilie 2024
Dum, 21 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Școală modernizată din fonduri europene, inaugurată de ministrul Marcel Boloș la Beltiug
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Luni, 22 Mai 2023

Școala Gimnazială ”Viorel Sălăgean” din Beltiu a trecut printr-un amplu proces de modernizare, care a inclus lucrări de extindere și dotare cu mobilier nou și echipamente IT în valoare de aproape un milion de euro din fonduri europene.

Școala modernizată a fost inaugurată azi, în prezența ministrului Proiectelor Europene, Marcel Boloș, și a deputatului liberal de Satu Mare, Adrian Cozma, cel care a avut o contribuție importantă la realizarea acestui proiect.

”Educația ne poate aduce la un nivel următor și ne poate asigura un viitor nouă, generațiilor tinere, societății în general. Modernizarea educației înseamnă condiții bune pentru elevi și profesori și un nivel de salarizare care să stimuleze pe cei performanți să aleagă această frumoasă meserie.

Cu aceste gânduri am inaugurat alături de ministrul Fondurilor Europene școala din localitatea Beltiug. Un proiect in valoare de 4.600.000 lei finanțat cu sprijinul Uniunii Europene.

Școala Gimnazială ”Viorel Salagean” e un model și cred că rezultatele le vom vedea curând. Felicitări primarului Ioan Bartok, echipelor de proiect și tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui obiectiv de referință pentru comuna Beltiug” – a transmis deputatul Adrian Cozma.

1774 vizite
Distribuie pe
Katharina Welti (Bicsi)
Sint foarte mindra de comuna mea natala Beltiug, unde am crescut si am invatat, mindra de oamenii in frunte cu primarul Bartok un om plin de inima si suflet, cu integritate, iubitor de oameni si comunitate, sint mindra de toti organizatorii care aduc aportul lor inclusiv familia mea Pech Franz si sora mea Maria Magdolna Pech, care au inima, sufletul si casa lor deschisa pentru a ajuta comunitatea in tot ce e nevoie si pentru a progresa. Intotdeauna, cind vin acasa, vad realizari si progrese. FELICITARI!!
2023-05-23 15:05:54