Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Candidatura lui Mircea Geoană, susţinută de oşeni
Biroul de presă al PSD Satu Mare  - Marti, 3 Noiembrie 2009

În data de 2 noiembrie, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Satu Mare, deputatul Gheorghe Ciocan, primarii din Negreşti-Oaş şi Oraşu Nou, Nicolae Bura şi Toma Betea, fostul subprefect Aurelia Fedorca, însoţiţi de o echipă de campanie formată din aproximativ 40 de persoane, s-au aflat în târgul organizat la fiecare început de lună la Negreşti-Oaş, pentru a susţine candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale.

 

Târgul de la Negreşti-Oaş este un eveniment important în zonă, participarea în data de 2 noiembrie fiind aproximată la 2.000 de cetăţeni veniţi din toată zona Oaşului.

 

Echipa de campanie a împărţit materiale de promovare şi pliante electorale cu oferta candidatului PSD+PC, iar liderii PSD au stat de vorbă cu cetăţenii şi le-au răspuns la întrebările adresate pe baza propunerilor incluse în oferta electorală a lui Mircea Geoană privind agricultura, familia şi locurile de muncă.

 

Pe lângă îndemnul de a se prezenta la vot pe 22 noiembrie, cetăţenilor li s-a recomandat să voteze Mircea Geoană pentru viitorul României.

Tags: campanie  geoana  negresti  
2067 vizite
Distribuie pe