Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma, la Ziua Orașului Tășnad, către președintele Consiliului Județean, despre proiectele pentru oraș: ”Dacă nu le-ați făcut până acum, le-om face”!
Florin Răchitan  - Miercuri, 16 August 2023

Schimbul de replici de la deschiderea festivă a Zilei Orașului Tășnad, între deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, și președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a făcut deliciul publicului prezent în fața scenei amplasate în centrul localității.

În discursul său, actualul șef UDMR-ist al județului i-a asigurat pe tășnădeni că este atent la nevoile comunității lor, deoarece are în echipă un localnic care ”îi transmite zilnic informații” din regiune (este vorba despre vicepreședintele PSD-ist al Consiliului Județean, Oliviu Buzgău, originar din Tășnad n.r.).

În replică, deputatul liberal, care și-a anunțat deja candidatura la președinția Consiliului Județean Satu Mare, a remarcat că nu neapărat cu cel care transmite e problema, ci cu ”receptorul”, amintind o sumedenie de probleme în care conducerea județului ar putea să ajute orășelul de la capătul județului, dar acesta nici măcar nu e promovat ca stațiune balneară la nivel național sau internațional, pentru a-I pune în valoare resursele naturale.

Cea mai tare frază a fost la încheierea discursului deputatului liberal, care l-a asigurat pe președintele Consiliului Județean, referitor la proiectele importante, dar ignorate de actuala conducere, că ”dacă nu s-au făcut până acum, le-om face”! ;))
1290 vizite
Distribuie pe