Locale Altele
Marti, 27 Septembrie 2022
Marti, 27 Sept 2022
Acțiune în forță a PSD în zona Someș - Codru
Biroul de Presă al PSD Satu Mare  - Duminica, 8 Noiembrie 2009

Caravana PSD Satu Mare pentru susținerea candidaturii lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale din 22 noiembrie, coordonată de directorul de campanie, senatorul Valer Marian, și formată din 10 autovehicole și 60 de persoane, s-a deplasat, în data de 7 noiembrie, în cadrul unei acțiuni de amploare, în comunele din zona Someș - Codru.


 

Alături de directorul de campanie, acțiunea a mai fost sprijinită de vicepreședintele Consiliului Județean, Mircea Govor, liderul județean al PC, Viorel Pop, și secretarul executiv al PSD, Vasile Fernea, primarii PSD ai comunelor Valea Vinului, Pomi și Bârsău, Radu Cristea, Vasile Lang, respectiv Traian Ciurdaș, precum și viceprimarii comunelor Crucișor și Păulești, Romi Coza și Valer Șuta.

 

Printre miile de oameni din târgul de la Valea Vinului

 

Caravana PSD a pornit din municipiul Satu Mare și a oprit în comunele aflate pe traseu până la primul obiectiv al acțiunii și anume târgul de la Valea Vinului.
 

 

Pe străzile din comunele traversate au fost distribuite materiale electorale, cetățenii fiind interesați să afle mai multe despre candidatul Alianței PSD+PC.


 

În târgul de la Valea Vinului, unde au fost prezenți aproximativ 2.000 de cetățeni, echipa de campanie a împărțit materiale de promovare, calendare și pliante electorale cu oferta lui Mircea Geoană.


 

În fața unei asemenea desfășurări de forțe a PSD, cei 6 reprezentanți ai PD-L care încercau să se manifeste au dispărut rapid. Liderii PSD au răspuns la numeroasele întrebări adresate de cei aflați la târg privind soluțiile candidatului PSD+PC la principale preocupări și nemulțumiri legate de nivelul actual de trai din România, menținerea locurilor de muncă și susținerea agriculturii.

 

Interesul și simpatia manifestate de cetățenii au dovedit că Mircea Geoană este apreciat de locuitorii din zona Codrului.

 

Din poartă în poartă

           

De la Valea Vinului, caravana PSD a trecut prin Roșiori, Pomi, Borlești și Poiana Codrului, unde oamenilor ieșiți la porțile caselor li s-au înmânat materiale și pliante electorale, fiind îndemnați să voteze Mircea Geoană pe 22 noiembrie.
 

 

În centrul localității Poiana Codrului, cetățenii au dorit să stea de vorbă cu senatorul Valer Marian, prezentându-i problemele specifice zonei, dar și să primească materiale de promovare ale candidatului PSD+PC la alegerile prezidențiale.


 

Val de simpatie la Bârsău

           

Întâmpinați de primarul comunei Bârsău, Traian  Ciurdaș, consilierul județean PSD, Octavian Petric, și câțiva zeci de localnici, membrii echipei de campanie au continuat distribuirea de materiale electorale.


 

În fața cetățenilor strânşi în centrul comunei, senatorul Valer Marian a ținut să le mulțumească pentru simpatia manifestată, asigurându-i totodată de sprijinul său pentru realizarea celor mai importante proiecte pe care oamenii din Bârsău le reclamă, reabilitarea drumului de legătură spre Poiana Codrului și pietruirea străzilor fiind cele mai insistent invocate.


 

Senatorul Marian a anunțat că solicitările cetățenilor din Bârsău vor fi rezolvate și prin sprijin de la bugetul județean, dar într-o măsură mult mai mare în cazul în care Mircea Geoană va deveni președinte al României și PSD se va afla la guvernare, prin susținerea ce va fi acordată  primarului comunei, care și-a dovedit calitățile de bun gsopodar,  exprimându-și totodată convingerea că pe 22 noiembrie bârsăuanii vor acorda votul candidatului PSD+PC, care dorește și poate reda încrederea și speranța de mai bine tuturor românilor.

 

Acțiunea la Bârsău a continuat pe străzile laterale, unde oamenii au dorit să primească materiale electorale cu Mircea Geoană.

 

Organizație de studenți a PSD la Păulești

           

Ultimul punct al acțiunii l-a reprezentat participarea la constituirea organizației de studenți a PSD în comuna Păulești, care a pornit la drum cu 20 de membri.
 

 

Senatorul Valer Marian le-a dorit mult succes mai tinerilor colegi de partid, promiţând sprijin pentru acțiunile ce le vor derula și le-a recomandat să se implice, alături de seniorii organizației din Păulești, în campania pentru susținerea lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale.

 

Campanie puternică a PSD în fieful PDL-ist de la Medieșu Aurit

 

În data de 8 noiembrie, directorul de campanie al PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, împreună cu prim-vicepreședintele organizației județene, Dorel Coica, și președintele organizației locale, Alexandru Boitor, au asistat  la slujba religioasă de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril la biserica ortodoxă din comuna Medieșu Aurit, la care au participat aproximativ 800 de credincioși.
 

 

La ieșirea din biserică, cei 40 de membri ai echipei de campanie au împărțit materiale de promovare, calendare și pliante electorale cu oferta lui Mircea Geoană.


 

Reprezentanții PD-L, cinci la număr, care au încercat să se remarce, s-au retras pe trotuarul de vizavi de biserică, după care s-au făcut nevăzuți, fiind puși în inferioritate de echipa PSD.

 

Senatorul Valer Marian și doctorul Dorel Coica au participat la festivitatea organizată în căminul cultural cu prilejul aniversării a 75 de ani de la înființarea corului Medeșana.

 

 

Tags: campanie  psd  somes  codru  
4188 vizite
Distribuie pe