Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma trage un semnal de alarmă: la spitalul din stațiunea turistică Tășnad nu există serviciu de urgențe medicale în timpul zilei!
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Luni, 13 Noiembrie 2023

N-au trecut multe luni de când conducerea județului Satu Mare s-a lăudat cu văruirea exteriorului clădirii spitalului din Tășnad, pe care au prezentat-o ca fiind ”reabilitare”, că tocmai se află lucruri de ”noaptea minții” despre unitatea care funcționează ca secție exterioară a Spitalului Județean Satu Mare.

După ce într-un interviu recent, primarul orașului Tășnad, Adrian Farcău, și-a exprimat stupoarea după ce a aflat că localnicii din zonă sunt trimiși pentru analize la laboratoare particulare fiindcă angajații de la laboratorul din ambulatoriul de la Tășnad pur și simplu nu aveau habar că au contract încheiat în acest sens cu Casa de Asigurări de Sănătate (deci ar fi putut să facă teste de laborator și până acum, chiar gratuit n.r.), deputatul liberal de Satu Mare, Adrian Cozma, atrage atenția asupra unui alt aspect absurd din activitatea aceluiași spital din Tășnad.

În cea mai mare stațiune turistică a județului, prin care trec în fiecare sezon cam o jumătate de milion de oameni, pur și simplu nu există serviciu de urgențe medicale în timpul zilei, între orele 8 – 14. Toate cazurile urgente trebuie trimise la spitalul din Satu Mare, adică un drum de zeci de kilometri din capătul județului!

Conducerea Spitalului Județean spune că e lipsă de medici specialiști și… noa, asta e! În timp ce primarul Adrian Farcău spune că el însuși are prieteni care au terminat Facultatea de Medicină și s-au angajat la diverse cabinete particulare, fiindcă ”nu au loc în sistemul de stat”. Toate acestea sub managementul girat de grofii județului.
6567 vizite
Distribuie pe
Monica
As avea o rugaminte!
Apaservul cand va oferi servicii la un pret corect,nu majorat pana la stele!
De ce se prezinta im media aceste neajunsuri si nimeni nu face nimic!
Daca tot faceti referinte de ce nu se pot rezolva???
2023-11-15 18:52:55