Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PSD-iștii sătmăreni strâng rândurile în pregătirea anului electoral
Florin Răchitan  - Luni, 20 Noiembrie 2023

Din dorința de a face o ”demonstrație de unitate”, după cum au declarat ei înșiși, liderii Organizației Județene PSD Satu Mare au convocat o ședință cu toți primarii pe care-i are partidul în județ, urmată de o conferință de presă pentru ”poză de grup”.

Președintele Mircea Govor a dorit astfel să ofere un răspuns la declarațiile făcute într-un interviu recent de către deputatul PNL Adrian Cozma și colegul său de la PSD Satu Mare, Radu Cristescu, cu care se știe că cel care conduce acum organizația sătmăreană e ”la cuțite” de mai multă vreme.

Tema principală a schimbului de replici este posibilitatea unei așa-numite ”alianțe românești” la nivelul județului, adică o alianță electorală a partidelor considerate a fi ”românești” pentru a echilibra reprezentativitatea forțelor politice în conducerea județului, dar altfel decât se face acum, când PSD are viceprimăriță, prefect și vicepreședinți de Consiliu Județean.

Mircea Govor a declarat că este deschis la propunerea unei alianțe, dacă aceasta se face pentru binele județului, a comunității locale și, bineînțeles, a partidului pe care-l conduce, însă a subliniat că ”politica PSD se face în sediul PSD, nu în sediile altor partide”.

”Nici președintele PNL nici cel al UDMR nu este mai presus de cel de la PSD, iar celor care umblă cu colindatul pe la alte sedii le transmit că, de obicei, cu colindele se umblă de Crăciun, nu acum” – a declarat pe ton ironic liderul județean al PSD.

El a catalogat mandatul de deputat al lui Radu Cristescu ”un accident” pe care nimeni nu-și mai dorește să se repete și, totodată, a făcut aluzii la strategia electorală pregătită de partid pentru anul viitor, anunțând că, alături de primarii prezenți azi la sediu, ”vor mai veni și alții”.

893 vizite
Distribuie pe